HjemOpskrifterMajsmuffins med emmentaler

Majsmuffins med emmentaler

Måltidstype:
Brød og kager
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer
  • 225 g hvedemel
  • 150 g majsgryn
  • 0.5 tsk flagesalt
  • sort peber
  • 1.5 tsk bagepulver
  • 3 forårsløg
  • 125 g Arla® Emmentaler
  • 75 g kogt, røget skinke i skiver
  • 2 æg
  • 2.5 dl mælk
  • 100 g smeltet smør + ekstra til formen

Sådan gør du

  • 1.
    Bland hvedemel med majsmel, salt, lidt peber og bagepulver, og kom det i en skål.

  • 2.
    Skær forårsløg i tynde skiver, og skær emmentaler og skinke i tern – kom begge dele i melblandingen.

  • 3.
    Rør æg sammen med mælk og smør, og hæld det i melblandingen.

  • 4.
    Rør dejen let sammen, og fordel den i en smurt muffinplade med 12 huller.

  • 5.
    Bages i ca. 20 min. ved 200°C.

  • 6.
    Afkøles på en rist.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12071 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1118 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.5 g
Protein: 14.4 %9.5 g
Kulhydrat: 41.2 %27.1 g
Fedt: 44.4 %13.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;