6 personer
Antal: 12 stk
225 g hvedemel
150 g majsgryn
½ tsk. flagesalt
sort peber
1,5 tsk. bagepulver
3 forårsløg
125 g emmentaler
75 g kogt, røget skinke i skiver
2 æg
2,5 dl mælk
100 g smeltet smør + ekstra til formen
Bland hvedemel med majsmel, salt, lidt peber og bagepulver, og kom det i en skål. Skær forårsløg i tynde skiver, og skær emmentaler og skinke i tern – kom begge dele i melblandingen. Rør æg sammen med mælk og smør, og hæld det i melblandingen. Rør dejen let sammen, og fordel den i en smurt muffinplade med 12 huller. Bages i ca. 20 min. ved 200°C. Afkøles på en rist.
Energi pr. stk.: 1011KJ/242Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,9 g.
Kulhydrat: 27 g.
Fedt: 12,4 g.