Majsmuffins med emmentaler

fork and spoon
Brød og kager
clock
30-60 min
Majsmuffins med emmentaler
Del med en ven

Ingredienser

6 personer

Antal: 12 stk

225 g hvedemel

150 g majsgryn

½ tsk. flagesalt

sort peber

1,5 tsk. bagepulver

3 forårsløg

125 g emmentaler

75 g kogt, røget skinke i skiver

2 æg

2,5 dl mælk

100 g smeltet smør + ekstra til formen

Sådan gør du

Bland hvedemel med majsmel, salt, lidt peber og bagepulver, og kom det i en skål. Skær forårsløg i tynde skiver, og skær emmentaler og skinke i tern – kom begge dele i melblandingen. Rør æg sammen med mælk og smør, og hæld det i melblandingen. Rør dejen let sammen, og fordel den i en smurt muffinplade med 12 huller. Bages i ca. 20 min. ved 200°C. Afkøles på en rist.

 

Energi pr. stk.: 1011KJ/242Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 9,9 g. 
Kulhydrat: 27 g. 
Fedt: 12,4 g.