Majs-quinoasalat

fork and spoon
Tilbehør
clock
0-30 min
Majs-quinoasalat
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2½ dl quinoa
2 spsk. citronsaft
½ dl olie
Salt, peber
2-3 majskolber
2 avocado
½ agurk
1 lille bdt. forårsløg
150 g cheddar
Spæde salater, koriander og mynte

Sådan gør du

Skyl quinoagrynene grundigt i koldt vand, og kog dem møre i letsaltet vand ca. 15 min.

Hæld vandet fra, skyl i koldt vand, og lad dem dryppe godt af.

Vend grynene i en marinade af citronsaft, olie, salt og peber.

Kog majskolberne i letsaltet vand 6-8 min.

Halver avocadoerne, pil skallen af, og skær kødet i grove tern.

Skær kernerne af kolben, og bland dem med quinoa og avocado.

Flæk agurken, fjern kernerne og skær den i skiver. Snit forårsløgene skråt.

Skær osten i tern, og kom den i salaten sammen med agurk og forårsløg.

Drys med spæde salatblade og krydderurter.

Energi pr. person: 2387Kj/568 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 7,5 g. Kulhydrat: 18,5 g. Fedt: 12,5 g.