HjemOpskriftermadtærte med cherrytomater ricotta og mozzarella
madtærte med cherrytomater ricotta og mozzarella
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
Ingredienser
4 personer
1 pakke tærtedej
200 g cherrytomater (gem lidt til pynt)
150 g sorte oliven uden sten
1 bundt frisk basilikum
125 g friske mozzarella oste
75 g soltørrede tomater
2 æg
150 g ricotta
1 dl mælk
50 g parmesanost
30 g smør
salt og sort peber
SÅDAN GØR DU
1.
Opvarm ovnen som anvist på dejpakken.
2.
Læg din tærtedejsbund på en tærteform, prik små huller i det med en gaffel.
3.
Bland æg, ricotta og mælk godt sammen til en ensartede konsistens, smag til med salt og peber.
4.
Giv ½ af blandingen over tærtedejen, fordel cherrytomater, soltørrede tomater i strimler, mozzarella og oliven jævn samt med ½ basilikum bund i strimler, behold de smukke toppe til pynt.
5.
Fordel resten af æggeblanding.
6.
Afslut med revet parmesan, 6 cherrytomater halve og fordel små smørstykker.
7.
Sat i ovnen som anvist på dej pakken.
8.
Når tærten er færdig lad den køle lidt ned, pynt med frisk basilikumstoppe og server straks.
9.
Eventuelle tips:
Put lidt chilli pulver i din æggeblanding hvis du kan lide lidt krydret!
Gengivet med tilladelse fra Moderne Mama.