Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Lyssej med persilleolie, sennep og vinterkartoffelsalat med kål
Lyssej med persilleolie, sennep og vinterkartoffelsalat med kål
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
750 g små kartofler
3 spsk olivenolie
salt og sort peber
0.5 spidskål
150 g grønkål
50 g græskarkerner
1 bundt frisk dild
3 spsk koldpresset rapsolie
2 spsk æblecidereddike
1 kg lyssejfilet
1 spsk dijonsennep
1 dl kruspersille
0.5 citron (usprøjtet) i tynde skiver
SÅDAN GØR DU
1.
Skrub kartoflerne og skær dem i halve.
2.
Vend dem med 1 spsk. olivenolie, salt og peber, og kom dem i en bradepande med bagepapir.
3.
Steg dem i ovnen ved 200°C i 30 min.
4.
Tag dem ud, og lad dem køle lidt af.
5.
Snit kålen fint og kom i en stor salatskål sammen med de stegte kartofler, græskarkerner og grofthakket dild.
6.
Vend salaten med rapsolie og eddike og smag til med salt og peber.
7.
Læg fisken i et ovnfast fad med bagepapir.
8.
Bland 2 spsk. olivenolie med sennep og finthakket persille.
9.
Krydr med salt og peber og smør olien på toppen af fisken og læg citronskiver over.
10.
Bages i 10-15 min. ved 200°C.
Fisk og skaldyr
SPISETID opskrift
Salater
Hovedret
Vinter
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10848 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
428 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.3 g
Protein:
36.7 %
9.2 g
Kulhydrat:
24.6 %
6.2 g
Fedt:
38.7 %
4.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;