Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Lyssej med persilleolie, sennep og vinterkartoffelsalat med kål

Ingen bedømmelser endnu
30-60 min
4 personer

Ingredienser

750 g små kartofler

1 + 2 spsk. olivenolie

Salt og sort peber

 ½ spidskål

150 g grønkål

50 g græskarkerner

1 bundt dild

3 spsk. koldpresset rapsolie

2 spsk. hvidvins- eller æblecidereddike

1 lyssejfilet

1 spsk. dijonsennep

1 dl kruspersille

½ usprøjtet citron i tynde skiver

Om råvarerne

Skrub kartoflerne og skær dem i halve. Vend dem med 1 spsk. olivenolie, salt og peber, og kom dem i en bradepande med bagepapir. Steg dem i ovnen ved 200°C i 30 min. Tag dem ud, og lad dem køle lidt af. Snit kålen fint og kom i en stor salatskål sammen med de stegte kartofler, græskarkerner og grofthakket dild. Vend salaten med rapsolie og eddike og smag til med salt og peber.

Læg fisken i et ovnfast fad med bagepapir. Bland 2 spsk. olivenolie med sennep og finthakket persille. Krydr med salt og peber og smør olien på toppen af fisken og læg citronskiver over. Bages i 10-15 min. ved 200°C

 

Energi pr. person: 1975KJ/472Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,3 g.
Kulhydrat: 7,6 g.
Fedt: 4,7 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Lyssej med persilleolie, sennep og vinterkartoffelsalat med kål

Skrub kartoflerne og skær dem i halve. Vend dem med 1 spsk. olivenolie, salt og peber, og kom dem i en bradepande med bagepapir. Steg dem i ovnen ved 200°C i 30 min. Tag dem ud, og lad dem køle lidt af. Snit kålen fint og kom i en stor salatskål sammen med de stegte kartofler, græskarkerner og grofthakket dild. Vend salaten med rapsolie og eddike og smag til med salt og peber.

Læg fisken i et ovnfast fad med bagepapir. Bland 2 spsk. olivenolie med sennep og finthakket persille. Krydr med salt og peber og smør olien på toppen af fisken og læg citronskiver over. Bages i 10-15 min. ved 200°C

 

Energi pr. person: 1975KJ/472Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,3 g.
Kulhydrat: 7,6 g.
Fedt: 4,7 g.