HjemOpskrifterLyssej i kartoffelfad med feta

Lyssej i kartoffelfad med feta

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 kg kartoffel
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • salt & sort peber
  • 1 spsk fennikelfrø
  • 500 g lyssejfileter
  • 200 g Puck® salatost i blok
  • 0.5 citron (usprøjtet) i skiver
  • 1 dl mynte
  • 1 bundt frisk dild

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skrub kartoflerne, og skær dem i tynde skiver.

  • 2.
    Skær løg i tynde strimler, og hak hvidløg fint.

  • 3.
    Vend kartofler, løg og hvidløg med olien, salt, peber og knuste fennikelfrø, og kom det i et ovnfast fad.

  • 4.
    Bag i 25 min. ved 200°C.

  • 5.
    Tag fadet ud af ovnen, og læg fisken oven på.

  • 6.
    Smuldr fetaen henover, og kom lidt ekstra salt og peber henover.

  • 7.
    Læg citronskiver på toppen af fisken, og kom fadet tilbage i ovnen i 12-15 min.

  • 8.
    Server retten med drys af masser af mynte og dild.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8191 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
426 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.4 g
Protein: 30.2 %7.6 g
Kulhydrat: 37.8 %9.5 g
Fedt: 32 %3.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;