Lyssej i kartoffelfad med feta

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Lyssej i kartoffelfad med feta
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 kg kartofler

1 løg

2 fed hvidløg

2 spsk. olivenolie

Salt og sort peber

1 spsk. fennikelfrø

500 g lyssejfilet

200 g feta

½ citron i skiver

1 håndfuld mynte

1 lille bundt dild

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og skær dem i tynde skiver. Skær løg i tynde strimler, og hak hvidløg fint. Vend kartofler, løg og hvidløg med olien, salt, peber og knuste fennikelfrø, og kom det i et ovnfast fad. Bag i 25 min. ved 200°C. Tag fadet ud af ovnen, og læg fisken oven på. Smuldr fetaen henover, og kom lidt ekstra salt og peber henover. Læg citronskiver på toppen af fisken, og kom fadet tilbage i ovnen i 12-15 min. Server retten med drys af masser af mynte og dild.

 

Energi pr. person: 2090KJ/500Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8 g.
Kulhydrat: 9,2 g.
Fedt: 3,8 g.