Jubilæum
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Lyssej i kartoffelfad med feta

Bedømmelse (1)
30-60 min
4 personer

Ingredienser

1 kg kartofler

1 løg

2 fed hvidløg

2 spsk. olivenolie

Salt og sort peber

1 spsk. fennikelfrø

500 g lyssejfilet

200 g feta

½ citron i skiver

1 håndfuld mynte

1 lille bundt dild

Om råvarerne

Skrub kartoflerne, og skær dem i tynde skiver. Skær løg i tynde strimler, og hak hvidløg fint. Vend kartofler, løg og hvidløg med olien, salt, peber og knuste fennikelfrø, og kom det i et ovnfast fad. Bag i 25 min. ved 200°C. Tag fadet ud af ovnen, og læg fisken oven på. Smuldr fetaen henover, og kom lidt ekstra salt og peber henover. Læg citronskiver på toppen af fisken, og kom fadet tilbage i ovnen i 12-15 min. Server retten med drys af masser af mynte og dild.

 

Energi pr. person: 2090KJ/500Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8 g.
Kulhydrat: 9,2 g.
Fedt: 3,8 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Lyssej i kartoffelfad med feta

Skrub kartoflerne, og skær dem i tynde skiver. Skær løg i tynde strimler, og hak hvidløg fint. Vend kartofler, løg og hvidløg med olien, salt, peber og knuste fennikelfrø, og kom det i et ovnfast fad. Bag i 25 min. ved 200°C. Tag fadet ud af ovnen, og læg fisken oven på. Smuldr fetaen henover, og kom lidt ekstra salt og peber henover. Læg citronskiver på toppen af fisken, og kom fadet tilbage i ovnen i 12-15 min. Server retten med drys af masser af mynte og dild.

 

Energi pr. person: 2090KJ/500Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8 g.
Kulhydrat: 9,2 g.
Fedt: 3,8 g.