HjemOpskrifterLynsyltet spidskål med dild & sennep

Lynsyltet spidskål med dild & sennep

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 spsk hakket frisk dild
  • 1 liter snittet spidskål
  • 1 dl eddike
  • 1 dl sukker
  • evt. 1 tsk sennepskorn, kan undlades

Sådan gør du

  • 1.
    Kog først eddike og sukker, til sukkeret er opløst.

  • 2.
    Bland kål og dild og kom det i et stort skoldet glas.

  • 3.
    Hæld den kogende lage over og lad det trække til lagen er kold.

  • 4.
    Vend gerne lidt rundt i kålen et par gange.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
1843 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
477 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.3 g
Protein: 3.5 %1.0 g
Kulhydrat: 93.8 %26.3 g
Fedt: 2.7 %0.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;