Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Lynsyltede chili-agurker
Lynsyltede chili-agurker
Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 agurk
1 frisk chili
1 spsk salt
1 dl eddike
1 dl sukker
Sådan gør du
1.
Kog først eddike og sukker, til sukkeret er opløst.
2.
Skær agurkerne i skiver, og kom dem i en sigte.
3.
Drys og bland med salt og lad dem trække og dryppe af i 15 min.
4.
Skyl saltet af og dup dem tørre.
5.
Halvér chilien, fjern kernerne og skær den i strimler.
6.
Kom agurkerne i et skoldet glas sammen med chili, hæld kold lage over, og lad blandingen trække til lagen er kold og gerne til næste dag.
Tilbehør
Syltning og fermetering
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
1822 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
329 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.0 g
Protein:
3.5 %
0.7 g
Kulhydrat:
96.3 %
18.7 g
Fedt:
0.2 %
0.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;