Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Lun salat med stegte pigeonæbler, rødkål og gedeostcroutoner

Ingen bedømmelser endnu
0-30 min
4 personer

Ingredienser

8 pigeonæbler

400 g rødkål

1 + 1 spsk. Olivenolie

150 g friske eller frosne tranebær

Salt og sort peber

4-6 blade salvie

½ flute

150 g gedeost i rulle

1 bakke feldsalat eller anden salat

2 spsk. rødvinseddike 

Om råvarerne

Del æblerne i kvarte og fjern kernehus. Snit rødkålen groft. Steg kål og æbler i 1 spsk. olie på en pande. Tilsæt tranebær og krydr med salt, peber og salvie. Steg videre et minut og sluk så for varmen. Skær flute i skiver og kom skiver af gedeost på. Dryp med resten af olien og gratinér i ovnen ved 200°C i 10 min. Anret de lune æbler og kål oven på feldsalat og dryp med eddike. Kom lune gedeostcroutoner på toppen.

 

Energi pr. person: 1623KJ/388Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 4 g.

Kulhydrat: 13,4 g.

Fedt: 4,8 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.

Del æblerne i kvarte og fjern kernehus. Snit rødkålen groft. Steg kål og æbler i 1 spsk. olie på en pande. Tilsæt tranebær og krydr med salt, peber og salvie. Steg videre et minut og sluk så for varmen. Skær flute i skiver og kom skiver af gedeost på. Dryp med resten af olien og gratinér i ovnen ved 200°C i 10 min. Anret de lune æbler og kål oven på feldsalat og dryp med eddike. Kom lune gedeostcroutoner på toppen.

 

Energi pr. person: 1623KJ/388Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 4 g.

Kulhydrat: 13,4 g.

Fedt: 4,8 g.