HjemOpskrifterLun salat med stegte pigeonæbler, rødkål og gedeostcroutoner

Lun salat med stegte pigeonæbler, rødkål og gedeostcroutoner

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 8 pigeonæbler
  • 400 g rødkål
  • 2 spsk olivenolie
  • 150 g tranebær
  • salt og sort peber
  • 5 blade frisk salvie
  • 0.5 flute
  • 150 g friske gedeoste
  • 100 g feldsalat (1 bakke)
  • 2 spsk rødvinseddike

Sådan gør du

  • 1.
    Del æblerne i kvarte og fjern kernehus.

  • 2.
    Snit rødkålen groft.

  • 3.
    Steg kål og æbler i 1 spsk. olie på en pande.

  • 4.
    Tilsæt tranebær og krydr med salt, peber og salvie.

  • 5.
    Steg videre et minut og sluk så for varmen.

  • 6.
    Skær flute i skiver og kom skiver af gedeost på.

  • 7.
    Dryp med resten af olien og gratinér i ovnen ved 200°C i 10 min.

  • 8.
    Anret de lune æbler og kål oven på feldsalat og dryp med eddike.

  • 9.
    Kom lune gedeostcroutoner på toppen.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6192 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
360 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.2 g
Protein: 11.6 %2.5 g
Kulhydrat: 56 %11.9 g
Fedt: 32.4 %3.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;