Lun salat med stegte pigeonæbler, rødkål og gedeostcroutoner

fork and spoon
Frokost
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

8 pigeonæbler

400 g rødkål

1 + 1 spsk. Olivenolie

150 g friske eller frosne tranebær

Salt og sort peber

4-6 blade salvie

½ flute

150 g gedeost i rulle

1 bakke feldsalat eller anden salat

2 spsk. rødvinseddike 

Sådan gør du

Del æblerne i kvarte og fjern kernehus. Snit rødkålen groft. Steg kål og æbler i 1 spsk. olie på en pande. Tilsæt tranebær og krydr med salt, peber og salvie. Steg videre et minut og sluk så for varmen. Skær flute i skiver og kom skiver af gedeost på. Dryp med resten af olien og gratinér i ovnen ved 200°C i 10 min. Anret de lune æbler og kål oven på feldsalat og dryp med eddike. Kom lune gedeostcroutoner på toppen.

 

Energi pr. person: 1623KJ/388Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 4 g.

Kulhydrat: 13,4 g.

Fedt: 4,8 g.