HjemOpskrifterLun peach melba-salat med skinke og gedeost

Lun peach melba-salat med skinke og gedeost

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 spsk olivenolie
  • 150 g friske gedeoste
  • 0.5 flute
  • 2 spsk frisk timian
  • 2 ferskner eller nektariner
  • 125 g hindbær
  • salt og sort peber
  • 150 g blandet salat
  • 70 g lufttørret skinke, f.eks. parma eller serrano
  • 2 spsk hvid balsamicoeddike

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær flutet i skiver, og kom skiver af gedeost på.

  • 2.
    Dryp med 1 spsk. olivenolie, og drys med timian.

  • 3.
    Bag brødene i 10 min. ved 200°C.

  • 4.
    Skær nektarinerne i både, og steg dem i en pande med 1 spsk. olivenolie ved middel varme i et par minutter.

  • 5.
    Kom halvdelen af hindbærrene i, og krydr med salt og peber.

  • 6.
    Giv det et minut mere, og sluk for varmen.

  • 7.
    Anret salaten med skinke, lune ferskener eller nektariner og hindbær, og kom de varme ostebrød på.

  • 8.
    Pynt med resten af hindbærrene, og dryp med resten af olien og balsamicoeddike.

  • 9.
    Krydr med lidt salt og peber.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5351 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
559 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.6 g
Protein: 15.7 %5.2 g
Kulhydrat: 25.7 %8.5 g
Fedt: 58.6 %8.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;