4 personer
1 kg aspargeskartofler
50 g grofthakkede hasselnødder uden skal
150 g bacon i tern
200 g grønkål
Salt og sort peber
Saft og revet skal af ½ usprøjtet citron
4 spsk. olivenolie
2 spsk. sød sennep
150 g feta
Skrub eller skræl kartoflerne, og kog dem akkurat møre i saltet vand. Lad dem dampe af i gryden. Rist de hakkede nødder i en tør pande, og læg dem til side. Kom bacon i panden, og steg det sprødt. Hak grønkålen meget fint. Rør en dressing af citronsaft og -skal, olivenolie, sennep og lidt salt og peber. Vend dressingen sammen med halverede kartofler, grønkål og smuldret feta, og drys med hasselnødder og bacon.
Energi pr. person: 2922KJ/698Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,2 g.
Kulhydrat: 12,9 g.
Fedt: 4,9 g.