Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Lun kartoffelsalat med grønkål, feta og bacon

Bedømmelse (14)
30-60 min
4 personer

Ingredienser

1 kg aspargeskartofler

50 g grofthakkede hasselnødder uden skal

150 g bacon i tern

200 g grønkål

Salt og sort peber

Saft og revet skal af ½ usprøjtet citron

4 spsk. olivenolie

2 spsk. sød sennep

150 g feta

Om råvarerne

Skrub eller skræl kartoflerne, og kog dem akkurat møre i saltet vand. Lad dem dampe af i gryden. Rist de hakkede nødder i en tør pande, og læg dem til side. Kom bacon i panden, og steg det sprødt. Hak grønkålen meget fint. Rør en dressing af citronsaft og -skal, olivenolie, sennep og lidt salt og peber. Vend dressingen sammen med halverede kartofler, grønkål og smuldret feta, og drys med hasselnødder og bacon.

 

Energi pr. person: 2922KJ/698Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,2 g.
Kulhydrat: 12,9 g.
Fedt: 4,9 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Lun kartoffelsalat med grønkål, feta og bacon

Skrub eller skræl kartoflerne, og kog dem akkurat møre i saltet vand. Lad dem dampe af i gryden. Rist de hakkede nødder i en tør pande, og læg dem til side. Kom bacon i panden, og steg det sprødt. Hak grønkålen meget fint. Rør en dressing af citronsaft og -skal, olivenolie, sennep og lidt salt og peber. Vend dressingen sammen med halverede kartofler, grønkål og smuldret feta, og drys med hasselnødder og bacon.

 

Energi pr. person: 2922KJ/698Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,2 g.
Kulhydrat: 12,9 g.
Fedt: 4,9 g.