Lun kartoffelsalat med grønkål, feta og bacon

fork and spoon
Tilbehør
clock
30-60 min
Lun kartoffelsalat med grønkål, feta og bacon
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 kg aspargeskartofler

50 g grofthakkede hasselnødder uden skal

150 g bacon i tern

200 g grønkål

Salt og sort peber

Saft og revet skal af ½ usprøjtet citron

4 spsk. olivenolie

2 spsk. sød sennep

150 g feta

Sådan gør du

Skrub eller skræl kartoflerne, og kog dem akkurat møre i saltet vand. Lad dem dampe af i gryden. Rist de hakkede nødder i en tør pande, og læg dem til side. Kom bacon i panden, og steg det sprødt. Hak grønkålen meget fint. Rør en dressing af citronsaft og -skal, olivenolie, sennep og lidt salt og peber. Vend dressingen sammen med halverede kartofler, grønkål og smuldret feta, og drys med hasselnødder og bacon.

 

Energi pr. person: 2922KJ/698Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,2 g.
Kulhydrat: 12,9 g.
Fedt: 4,9 g.