HjemOpskrifterLun kartoffelsalat med grønkål, feta og bacon

Lun kartoffelsalat med grønkål, feta og bacon

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 kg aspargeskartoffel
  • 50 g grofthakkede hasselnødder uden skal
  • 150 g bacontern
  • 200 g grønkål
  • salt og sort peber
  • saft og revet skal af 0.5 citron (usprøjtet)
  • 4 spsk olivenolie
  • 2 spsk sød fransk sennep
  • 150 g Puck® salatost tern i olie

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skrub eller skræl kartoflerne, og kog dem akkurat møre i saltet vand.

  • 2.
    Lad dem dampe af i gryden.

  • 3.
    Rist de hakkede nødder i en tør pande, og læg dem til side.

  • 4.
    Kom bacon i panden, og steg det sprødt.

  • 5.
    Hak grønkålen meget fint.

  • 6.
    Rør en dressing af citronsaft og -skal, olivenolie, sennep og lidt salt og peber.

  • 7.
    Vend dressingen sammen med halverede kartofler, grønkål og smuldret feta, og drys med hasselnødder og bacon.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12763 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
753 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.6 g
Protein: 9.7 %4.3 g
Kulhydrat: 26.2 %11.6 g
Fedt: 64.1 %13.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;