4 personer
1 fed hvidløg
20 g smør
1 tsk. spidskommen
1 tsk. paprika
½ tsk. stødt koriander
1 dåse kidneybønner, sigtet og skyllet
1 glas Frankful tacosauce
Salt
1 avocado
1 chili
1 håndfuld korianderblade
Tilbehør:
Frankful Tortilla Crisps og limebåde
Hak hvidløg fint, og steg det i smør i en pande i et halvt minut. Tilsæt spidskommen, paprika og koriander, og kom bønner i. Hæld halvdelen af salsaen over, og lad bønnerne simre i 10 min. Brug en stavblender til at blende til en cremet dip, og smag til med salt. Anret dippen en skål. Kom resten af salsaen i midten, og pynt med avocado skåret i tern, hakket chili og korianderblade. Server med tortilla crisps og limebåde.
Energi pr. pers: 1390KJ/332Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,6 g.
Kulhydrat: 19,8 g.
Fedt: 8,6 g.