HjemOpskrifterLun bønnedip med tortilla-crisps

Lun bønnedip med tortilla-crisps

Måltidstype:
Snacks
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 fed hvidløg
  • 20 g smør
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk paprika
  • ½ tsk stødt koriander
  • 1 dåse kidneybønner, sigtet og skyllet
  • 1 krukke tacosauce
  • salt
  • 1 avocado
  • 1 chili
  • 1 håndfuld frisk koriander
Tilbehør
  • tortillachips med salt
  • limefrugter i både

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Hak hvidløg fint, og steg det i smør i en pande i et halvt minut.

  • 2.
    Tilsæt spidskommen, paprika og koriander, og kom bønner i.

  • 3.
    Hæld halvdelen af salsaen over, og lad bønnerne simre i 10 min.

  • 4.
    Brug en stavblender til at blende til en cremet dip, og smag til med salt.

  • 5.
    Anret dippen en skål.

  • 6.
    Kom resten af salsaen i midten, og pynt med avocado skåret i tern, hakket chili og korianderblade.

  • 7.
    Server med tortilla crisps og limebåde.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3894 kj / 931 kcal
Næringsindhold pr. 100g
370 kj / 88 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.6 g
Protein: 18.6 %4.1 g
Kulhydrat: 43.9 %9.5 g
Fedt: 37.5 %3.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;