Lun bønnedip med tortilla-crisps

fork and spoon
Snacks
clock
0-30 min
Lun bønnedip med tortilla-crisps
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 fed hvidløg

20 g smør

1 tsk. spidskommen

1 tsk. paprika

½ tsk. stødt koriander

1 dåse kidneybønner, sigtet og skyllet

1 glas Frankful tacosauce

Salt

1 avocado

1 chili

1 håndfuld korianderblade

 

Tilbehør: 

Frankful Tortilla Crisps og limebåde
 

Sådan gør du

Hak hvidløg fint, og steg det i smør i en pande i et halvt minut. Tilsæt spidskommen, paprika og koriander, og kom bønner i. Hæld halvdelen af salsaen over, og lad bønnerne simre i 10 min. Brug en stavblender til at blende til en cremet dip, og smag til med salt. Anret dippen en skål. Kom resten af salsaen i midten, og pynt med avocado skåret i tern, hakket chili og korianderblade. Server med tortilla crisps og limebåde.

 

Energi pr. pers: 1390KJ/332Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 4,6 g. 
Kulhydrat: 19,8 g. 
Fedt: 8,6 g.