5 personer
Antal: 24 stk.
200 g nougat
100 g mørk chokolade
75 g digestive-kiks
150 g marcipan
50 g valnødder
Pynt: 50 g karamelfudge
1 nip flagesalt
Hak nougat og chokolade groft, og smelt det sammen over vandbad. Knæk kiksene i grove stykker, og skær marcipanen i tern. Hak valnødderne meget groft. Vend kiks, marcipan og valnødder i chokolade-nougatblandingen. Kom det i en firkantet form på ca. 20x20 cm foret med plastfolie, og pynt med karamelfudge og flagesalt. Kom kiksekagen i køleskabet i mindst 3 timer. Skær den ud i små konfektstykker, og opbevar på køl.
Energi pr. person: 546KJ/131Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,9 g.
Kulhydrat: 48,5 g.
Fedt: 32 g.