HjemOpskrifterLinsechili med croutoner

Linsechili med croutoner

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 0.5 rød peberfrugt
  • 0.5 gul peberfrugt
  • 2 spsk olivenolie + ekstra til brød
  • 400 g forkogte tørrede grønne linser
  • 1 bundt bredbladet persille
  • 4 dl tomatsauce med chili
  • 8 dl grøntsagsbouillon
  • fint salt
  • 4 skiver daggammelt hvedebrød

Sådan gør du

  • 1.
    Hak løg og hvidløg fint, og skær peberfrugt i tern.

  • 2.
    Varm 2 spsk. olie i en gryde, og steg løg i et par minutter, til de bliver gyldne.

  • 3.
    Tilsæt hvidløg, peberfrugt og linser, og vend det rundt sammen med hakket persille.

  • 4.
    Gem lidt persille til servering.

  • 5.
    Hæld bouillon i.

  • 6.
    Lad retten simre i 25-30 min.

  • 7.
    Smag til med salt.

  • 8.
    Dryp imens lidt olie over brødskiverne, og rist dem gyldne i ovnen i 5 min. ved 200°C.

  • 9.
    Bræk det lidt i stykker.

  • 10.
    Server chililinserne med croutoner og et drys persille.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11076 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
513 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.0 g
Protein: 19.9 %6.0 g
Kulhydrat: 62.3 %18.8 g
Fedt: 17.8 %2.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;