4 personer
1 løg
1 fed hvidløg
½ rød peberfrugt
½ gul peberfrugt
2 spsk. olivenolie + ekstra til brød
400 g forkogte grønne linser
1 håndfuld bredbladet persille
400 g Mutti tomatsauce med chili
8 dl grøntsagsbouillon
Salt
4 skiver daggammelt hvedebrød
Hak løg og hvidløg fint, og skær peberfrugt i tern. Varm 2 spsk. olie i en gryde, og steg løg i et
par minutter, til de bliver gyldne. Tilsæt hvidløg, peberfrugt og linser, og vend det rundt sammen med hakket persille. Gem lidt persille til servering. Hæld bouillon i. Lad retten simre i 25-30 min. Smag til med salt. Dryp imens lidt olie over brødskiverne, og rist dem gyldne i ovnen i 5 min. ved 200°C.
Bræk det lidt i stykker. Server chililinserne med croutoner og et drys persille.
Energi pr. person: 1537KJ/367Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,5 g.
Kulhydrat: 10,3 g.
Fedt: 2,9 g.