Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Lav din egen urtesalt
Lav din egen urtesalt
Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
krydderurt efter eget valg
flagesalt
Sådan gør du
1.
Start med at skylle og tørre krydderurterne.
2.
Når de er tørre, hakker du dem enten i hånden eller i en blender, afhængig af hvor grov eller fin du ønsker din urtesalt.
3.
Bland derefter urterne og saltet godt sammen.
4.
Bred nu blandingen ud på et viskestykke og lad den tørre helt ind.
5.
Det tager 2-3 dage.
6.
Kom til sidst urtesaltet i lufttætte beholdere.
Snacks
Tilbehør
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
0 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
NaN kj / NaN kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
NaN g
Protein:
0 %
NaN g
Kulhydrat:
0 %
NaN g
Fedt:
0 %
NaN g
Alkohol:
0 %
NaN g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;