Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Lasagne med selleri og gulerødder
Lasagne med selleri og gulerødder
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
50 g smør
1 hakket løg
2 knust fed hvidløg
400 g hakket oksekød
150 g groft revet bladselleri
150 g groft revet gulerødder
1 dåse koncentreret tomatpuré
240 g hakkede tomater
2 dl vand
1 tsk sukker
1 finthakket rød chilipeber
1 spsk mørk balsamicoeddike
1 tsk salt
bechamelsauce:
40 g smør
3 spsk hvedemel
4 dl mælk
0.5 tsk salt
0.5 tsk revet muskatnød
friskkværnet peber
100 g revet mozzarellaost
400 g lasagneplader
150 g revet cheddarost, 22%
tilbehør:
sprød grøn salat
pynt:
frisk basilikum
SÅDAN GØR DU
1.
Varm en gryde op med smør og sauter løg og hvidløg uden det bruner.
2.
Kom kødet i og lad det blive brunt.
3.
Kom grøntsager i samt tomatkoncentrat, hakkede tomater, vand, sukker, chili og mørk balsamico.
4.
Lad det simre under låg i 15 minutter.
5.
Lav imens bechamelsaucen.
6.
Kom smør i en gryde og varm det op til det bruser.
7.
Kom mel ved og lad det bage af.
8.
Kom mælk ved og rør så det ikke sætter sig i bunden.
9.
Lad det småsimre under omrøring i 10 minutter.
10.
Smages til med salt, frisk revet muskatnød og friskkværnet peber.
11.
Find en bradepande 25 x 30 cm.
12.
Kom lidt kødsauce i bunden.
13.
Dæk med et lag lasagneplader.
14.
Kom kødsauce på, fordel bechamelsauce på og dernæst lasagneplader.
15.
Fortsæt indtil sidste lag er bechamelsauce.
16.
Giv lasagnen 30 minutter ved 200 grader, kom revet ost på og giv den yderligere 15 minutter ved 200 grader til osten er gylden.
17.
Lad lasagnen stå og hvile 10 minutter inden servering med grøn salat.
Grøntsager
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
17283 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
683 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
21.9 %
8.8 g
Kulhydrat:
37.6 %
15.1 g
Fedt:
40.5 %
7.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;