Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Langtidsstegte lammeskanke med braiseret fennikel
Langtidsstegte lammeskanke med braiseret fennikel
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 lammeskanke
3 spsk olivenolie
2 rosmarinkviste
8 blade frisk salvie
3 fed hvidløg
groft salt
friskkværnet peber
Fennikel
2 fennikler
groft salt
2 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
1/2 friskpresset citronsaft
1 rosmarinkvist
groft salt
friskkværnet peber
SÅDAN GØR DU
1.
Brun lammeskankene i 2 spsk olie i en pande.
2.
Tag dem af varmen og læg dem i et ovnfast fad.
3.
Hak rosmarin, salvie og hvidløg og vend lammet i det sammen med det sidste olie.
4.
Dæk fadet med alufolie og luk tæt i siderne.
5.
Steg lammet ved 160°C i 4 timer.
6.
Skær hver fennikel i 6-8 både.
7.
Kog dem 5-6 min. i saltet vand.
8.
Sigt vandet fra og lad fenniklen dryppe af i en sigte.
9.
Hak hvidløget fint.
10.
Varm olien i en pande og steg fenniklen ved middel varme i 6-7 min. til den begynder at tage farve.
11.
Tilsæt hvidløg, rosmarin og citronsaft og vend det sammen med sort peber og lidt ekstra salt.
12.
Lad det stå og simre i 10 min. mens du vender i det af og til.
13.
Server som tilbehør til lammet.
Lam
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12433 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
503 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
52.2 %
15.4 g
Kulhydrat:
2.1 %
0.6 g
Fedt:
45.7 %
6.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;