Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Langtidsstegt vildtkølle med enebær, rosmarin og bagte hvidløg
Langtidsstegt vildtkølle med enebær, rosmarin og bagte hvidløg
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
1 optøet dyrekølle
50 g smør
1 spsk knuste enebær
3 rosmarinkviste
3 timianblade
1 tsk salt
1 tsk friskkværnet peber
2 dl vand
bagte hvidløg:
3 hele hvidløg
25 g smør
groft salt
pynt:
rosmarin, timian og skovsyre
granatæblekerne
Sådan gør du
1.
Fordel smørret på vildtkøllen og krydr med enebær, rosmarin, timian, salt og peber.
2.
Kom vildtkøllen i en bradepande med plads til halve hvidløg, som skal i senere.
3.
Brun vildtkøllen i ovnen i 20 minutter ved 225°C.
4.
Sænk herefter temperaturen til 120°C, og lad vildtkøllen stege videre i 2-2,5 time.
5.
Dryp stegesky over vildtkøllen undervejs.
6.
Skær hele hvidløg i halve, og top dem med smør og salt.
7.
Når der er 60 minutter af langtidsstegningen tilbage, placeres de halve hvidløg i bunden af bradepanden.
8.
Når kernetemperaturen er 56-58°C, skal stegen ud.
9.
Lad den hvile i 15 minutter inden udskæring.
10.
Anret vildtkølle i skiver med halve bagte hvidløg og pynt med skovsyre, frisk rosmarin, timian og granatæblekerner.
Vildt
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11013 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
538 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.3 g
Protein:
58.6 %
18.5 g
Kulhydrat:
7.3 %
2.3 g
Fedt:
34.1 %
5.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;