Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Langtidsstegt lam med grillet knoldselleri og persillepesto
Langtidsstegt lam med grillet knoldselleri og persillepesto
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
lammeskanke:
4 lammeskanke
3 fed hvidløg
1 rosmarinkvist
2 dl rødvin
1 dåse flået tomat
grillet knoldselleri:
2 knoldselleri
5 dl persille pesto
SÅDAN GØR DU
1.
Find opskriften på persillepesto her.
2.
Lammeskanke Grill lammeskankene godt af.
3.
Læg dem i en foliebakke med rødvin, hvidløg, rosmarin og flåede tomater.
4.
Dæk bakken med stanniol, og grill videre på indirekte varme i 1,5 time.
5.
Tag skankene op af lagen, og hold dem varme.
6.
Sigt lagen, og reducer den ind til sauce.
7.
Smag til med salt og peber, og pensl kødet med saucen ved servering.
8.
Grillet knoldselleri Rens knoldsellerien, og vend den med olie og salt.
9.
Pak den ind i stanniol, og bag den ved indirekte varme i ca. 1,5–2 timer, indtil knolden er helt mør.
10.
Skær toppen af, og skrab sellerien ud.
11.
Mos den groft, vend den sammen med persilepesto (se side 12), og kom det hele tilbage i skallen.
Grøntsager
Lam
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
23042 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
510 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
30.6 %
9.2 g
Kulhydrat:
8.3 %
2.5 g
Fedt:
58.3 %
8.0 g
Alkohol:
2.8 %
0.5 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;