Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Langtidsstegt kalvecuvette med ostegratinerede flødekartofler
Langtidsstegt kalvecuvette med ostegratinerede flødekartofler
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
langtidsstegt kalvecuvette:
1 kalvecuvette ca. 1 kg
1 tsk havsalt
friskkværnet 5-peberblanding
2 spsk honning
4 timianblade
flødekartofler:
800 g kartofler skrællede i 0.5 cm skiver
200 g løg i tynde både
3 fed hvidløg, knust
0.5 dl frisk timian
1 tsk salt
friskkværnet peber
4 dl fløde
80 g revet Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer
SÅDAN GØR DU
1.
Rids kalvecuvetten og fjern senerne og brun af på pande.
2.
Krydr med salt, peber, honning og timian.
3.
Pak cuvetten ind i folie og læg den i et ovnfast fad.
4.
Langtidssteg den i ovn ved 100 grader i 2 timer.
5.
Lad den gerne trække i ½ time inden udskæring.
6.
Vend kartofler med løg, hvidløg, frisk timian, salt og kværnet peber i en skål.
7.
Kom kartofler i et ovnfast fad.
8.
Hæld fløden over, stil fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 45 minutter.
9.
Drys med revet pasta og gratineringsost og giv kartoflerne ca. 15 minutter til osten er gylden.
10.
Anret kalvecuvette på at et spækbræt skær tynde skiver og server med kartoffelfadet.
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10650 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
402 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
42.8 %
10.1 g
Kulhydrat:
28 %
6.6 g
Fedt:
29.2 %
3.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;