HjemOpskrifterLangtidsstegt kalvecuvette med langtidsbagte tomater og peberfrugter

Langtidsstegt kalvecuvette med langtidsbagte tomater og peberfrugter

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 10 laurbærblade
  • 1 kalvecuvette
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk sort peber
  • 300 g cherrytomater i halve
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 gul peberfrugt
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk sukker
  • 15 g friske salvieblade
  • 4 spsk olivenolie
  • 50 g kapers
  • 200 g kogt perlespelt

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Rids fedtet på kalvecuvette i tern.

  • 2.
    Brun den af på en varm pande på begge sider, krydr med salt og peber.

  • 3.
    Læg 2 stykker folie på et bræt, læg 5 blade laurbær på og placer kalvecuvette på.

  • 4.
    Top med 5 stk. laurbær og pak kalvecuvetten godt ind.

  • 5.
    Læg den i et ovnfast fad og giv den 2 timer ved 80 grader varmluft.

  • 6.
    Halver cherry tomater og fjern kerner kom dem på en bageplade med bagepapir.

  • 7.
    Skær peberfrugter i 4 og fjern kerner, kom dem på bagepladen.

  • 8.
    Fordel knust hvidløg, sukker, frisk salvie blade, timian stilke, oliven olie over cherry tomater og peberfrugter.

  • 9.
    Kom bageplade i sammen ovn ved samme temp. 80 grader° varmluft i 2 timer.

  • 10.
    Tag stegen ud og lad den trække i 15 min. inden den skæres i skiver og anrettes.

  • 11.
    Tag tomater og peberfrugter ud af ovn, kom kogt perlespelt på et fad, de bagte tomater og peberfrugter på, drys med kapers og server til langtidsstegte kalvecuvette.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12197 kj / 2915 kcal
Næringsindhold pr. 100g
594 kj / 142 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.2 g
Protein: 36.8 %12.9 g
Kulhydrat: 26.5 %9.3 g
Fedt: 36.7 %5.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;