HjemOpskrifterLangtidsstegt kalvecuvette med langtidsbagte tomater og peberfrugter
Langtidsstegt kalvecuvette med langtidsbagte tomater og peberfrugter
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
Ingredienser
4 personer
10 laurbærblade
1 kalvecuvette
1 tsk salt
1 tsk sort peber
300 g cherrytomater i halve
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
3 fed hvidløg
1 spsk sukker
15 g friske salvieblade
4 spsk olivenolie
50 g kapers
200 g kogt perlespelt
SÅDAN GØR DU
1.
Rids fedtet på kalvecuvette i tern.
2.
Brun den af på en varm pande på begge sider, krydr med salt og peber.
3.
Læg 2 stykker folie på et bræt, læg 5 blade laurbær på og placer kalvecuvette på.
4.
Top med 5 stk. laurbær og pak kalvecuvetten godt ind.
5.
Læg den i et ovnfast fad og giv den 2 timer ved 80 grader varmluft.
6.
Halver cherry tomater og fjern kerner kom dem på en bageplade med bagepapir.
7.
Skær peberfrugter i 4 og fjern kerner, kom dem på bagepladen.
8.
Fordel knust hvidløg, sukker, frisk salvie blade, timian stilke, oliven olie over cherry tomater og peberfrugter.
9.
Kom bageplade i sammen ovn ved samme temp. 80 grader° varmluft i 2 timer.
10.
Tag stegen ud og lad den trække i 15 min. inden den skæres i skiver og anrettes.
11.
Tag tomater og peberfrugter ud af ovn, kom kogt perlespelt på et fad, de bagte tomater og peberfrugter på, drys med kapers og server til langtidsstegte kalvecuvette.