Langtidsstegt kalvecuvette med langtidsbagte tomater og peberfrugter

fork and spoon
Hovedret
clock
120+ min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

700 g oksecuvette

10 stk. laurbærblade

1 tsk. salt

1 tsk. peber, sort

300 g cherrytomat i halve

2 mellem peberfrugt, rød

2 mellem peberfrugt, gul

3 fed hvidløg

1 spsk. sukker

15 g salvie frisk

6 mellem stilke timian, frisk

4 spsk. olivenolie

50 g kapers

200 g perlespelt, kogt

Sådan gør du

Rids fedtet på kalvecuvette i tern. Brun den af på en varm pande på begge sider, krydr med salt og peber.

Læg 2 stykker folie på et bræt, læg 5 blade laurbær på og placer kalvecuvette på. Top med 5 stk. laurbær og pak kalvecuvetten godt ind. Læg den i et ovnfast fad og giv den 2 timer ved 80 grader varmluft.

Halver cherry tomater og fjern kerner kom dem på en bageplade med bagepapir.

Skær peberfrugter i 4 og fjern kerner, kom dem på bagepladen.

Fordel knust hvidløg, sukker, frisk salvie blade, timian stilke, oliven olie over cherry tomater og peberfrugter. Kom bageplade i sammen ovn ved samme temp. 80 grader° varmluft i 2 timer.

Tag stegen ud og lad den trække i 15 min. inden den skæres i skiver og anrettes.

Tag tomater og peberfrugter ud af ovn, kom kogt perlespelt på et fad, de bagte tomater og peberfrugter på, drys med kapers og server til langtidsstegte kalvecuvette.

 

Energi pr. person:  2958 Kj/  704 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,6 g.
Kulhydrat: 6,7 g.

Fedt: 7,8 g.