4 personer
1 kalveculotte
Salt og sort peber
1 spsk. smør
1 løg
2 æbler
125 g brombær
1 håndfuld timiankviste
2 dl rødvin
Tilbehør:
Kartoffelmos
Krydr kødet med salt og peber. Smelt smørret i en gryde med ovnsikkert låg. Brun kødet godt i smørret. Tag det op og læg til side. Skær løget i strimler og æblerne i tykke både. Kom løg og æbler i gryden, og brun det et par minutter. Krydr med salt og peber, kom brombær og timian i, og læg kødet oven på. Hæld vinen ved. Kom låg på, og steg kødet i ovnen i 2 timer ved 100°C, eller til kødet har en centrumtemperatur på ca. 60°C. Server med f.eks. kartoffelmos og rødvins-æblerne til.
Energi pr. person: 2013KJ/481Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,3 g.
Kulhydrat: 2,8 g.
Fedt: 8,7 g.