Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Lammeskank med fennikel og linser
Lammeskank med fennikel og linser
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 fennikler
1 løg
2 gulerødder
2 stilke bladselleri
2 fed hvidløg
4 lammeskanke
salt & sort peber
2 spsk olivenolie
2 rosmarinkviste
1 bundt bredbladet persille + ekstra til servering
3 dl tør hvidvin
0.3 liter hønsefond eller vand
150 g grønne bønner
200 g kogte tørrede grønne linser
Sådan gør du
1.
Skær fennikel, løg, gulerødder, bladselleri og hvidløg i skiver.
2.
Krydr lammeskankene med salt og peber, og brun dem i olie i en stor gryde.
3.
Tag kødet op, og kom fennikel, løg, gulerødder og bladselleri i gryden.
4.
Steg det i ca. 5 min., til grøntsagerne begynder at tage farve.
5.
Tilsæt så hvidløg, rosmarinkviste og grofthakket persille.
6.
Læg lammeskankene tilbage i gryden, og hæld hvidvin og hønsefond eller vand ved.
7.
Læg låg på, og lad skankene simre i 1 ½-2 timer, til kødet er helt mørt og næsten falder af benet.
8.
Vend lidt rundt i det undervejs.
9.
Tilsæt til sidst grønne bønner og linser, og lad det simre færdigt i 5-10 min.
10.
Smag til med salt og peber, og drys med den sidste persille ved servering.
Lam
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
17831 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
484 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.5 g
Protein:
46.5 %
13.2 g
Kulhydrat:
21.6 %
6.1 g
Fedt:
27.1 %
3.6 g
Alkohol:
4.8 %
0.8 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;