Smag på verden
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Lammekrone med vesterhavsost og estragon – glaserede gulerødder med dild

Bedømmelse (2)
30-60 min
4 personer

Ingredienser

1 lammekrone

Salt og sort peber

1 spsk olivenolie

150 g tørt hvedebrød

1 fed hvidløg

2 spsk estragonblade

50 g Vesterhavsost eller anden fast ost

1 + 1 spsk smør

2 spsk dijonsennnep

750 g gulerødder

1 spsk hvidvinseddike

1 bdt dild

Om råvarerne

Krydr lammet med salt og peber og brun det på alle sider i en pande med olivenolie. I en foodprocessor hakkes hvedebrød sammen med hvidløg, estragon, revet ost og 1 spsk smør. Smør senneppen på toppen af lammekronen og pres brødblandingen oven på. Læg lammet i et ovnfast fad og bag det i 20-30 min. ved 180°C eller til kødet har en centrumtemperatur på 58-60 gr. for rosastegt kød. Lad kødet trække 10 min før det skæres ud. Skræl gulerødderne og kog dem i saltet vand i 10 min. Sigt vandet fra og vend med eddike, 1 spsk smør og hakket dild. Krydr med sort peber. 

 

Energi pr. person: 2877KJ/687Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.: 

Protein: 7,8 g.

Kulhydrat: 10,9 g.

Fedt: 14,6 g.

Lammekrone med vesterhavsost og estragon

Krydr lammet med salt og peber og brun det på alle sider i en pande med olivenolie. I en foodprocessor hakkes hvedebrød sammen med hvidløg, estragon, revet ost og 1 spsk smør. Smør senneppen på toppen af lammekronen og pres brødblandingen oven på. Læg lammet i et ovnfast fad og bag det i 20-30 min. ved 180°C eller til kødet har en centrumtemperatur på 58-60 gr. for rosastegt kød. Lad kødet trække 10 min før det skæres ud. Skræl gulerødderne og kog dem i saltet vand i 10 min. Sigt vandet fra og vend med eddike, 1 spsk smør og hakket dild. Krydr med sort peber. 

 

Energi pr. person: 2877KJ/687Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.: 

Protein: 7,8 g.

Kulhydrat: 10,9 g.

Fedt: 14,6 g.