Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Lammekrone med vesterhavsost og estragon – glaserede gulerødder med dild
Lammekrone med vesterhavsost og estragon – glaserede gulerødder med dild
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
500 g lammekrone
salt & sort peber
1 spsk olivenolie
2 skiver hvedebrød
1 fed hvidløg
2 spsk estragonblade
50 g vesterhavsost
2 spsk smør
2 spsk dijonsennep
750 g gulerødder
1 spsk hvidvinseddike
1 bundt frisk dild
Sådan gør du
1.
Krydr lammet med salt og peber og brun det på alle sider i en pande med olivenolie.
2.
I en foodprocessor hakkes hvedebrød sammen med hvidløg, estragon, revet ost og 1 spsk smør.
3.
Smør senneppen på toppen af lammekronen og pres brødblandingen oven på.
4.
Læg lammet i et ovnfast fad og bag det i 20-30 min. ved 180°C eller til kødet har en centrumtemperatur på 58-60 gr. for rosastegt kød.
5.
Lad kødet trække 10 min før det skæres ud.
6.
Skræl gulerødderne og kog dem i saltet vand i 10 min.
7.
Sigt vandet fra og vend med eddike, 1 spsk smør og hakket dild.
8.
Krydr med sort peber.
Lam
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4767 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
309 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.6 g
Protein:
12 %
2.2 g
Kulhydrat:
39.8 %
7.2 g
Fedt:
48.2 %
4.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;