Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Lammekrone med persilletzatziki og taboulleh med æble og selleri
Lammekrone med persilletzatziki og taboulleh med æble og selleri
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
taboulleh:
2.5 dl bulgur
5 dl vand
400 g knoldselleri
4 spsk olivenolie
salt og sort peber
2 æbler
1 dl bredbladet persille
3 spsk æblecidereddike
tzatziki:
1 dl bredbladet persille
300 g yoghurt 10%
1 fed hvidløg
0.5 agurk
salt og sort peber
lam:
1.5 kg lammekrone
1 fed hvidløg
salt og sort peber
2 spsk olivenolie
Sådan gør du
1.
Kog bulgur med vand og lidt salt, 12 min. under låg.
2.
Kom det i en salatskål.
3.
Skræl knoldsellerien og skær i små tern.
4.
Steg dem i en pande med 1 spsk. olivenolie.
5.
Krydr med salt og peber og kom dem i bulgur sammen med æble i små tern og grofthakket persille.
6.
Vend eddike og 3 spsk. olivenolie i og smag til med salt og peber.
7.
Til tzatziki blendes persille med yoghurt og hvidløg.
8.
Skræl agurken og skrab kernerne ud.
9.
Skær den i små tern og vend dem i yoghurten.
10.
Smag til med salt og peber.
11.
Gnid lammet med hvidløg, salt og peber og brun dem på alle sider i en pande med olie.
12.
Steg dem færdigt i ovnen i 20 min. ved 180°C.
13.
Skær lammet i koteletter og anret dem med tzatziki og taboulleh.
Grøntsager
Lam
Frugt
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7993 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
232 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.0 g
Protein:
8.7 %
1.2 g
Kulhydrat:
39.2 %
5.4 g
Fedt:
52.1 %
3.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;