Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Lammekrone med crust og lun safran couscous
Lammekrone med crust og lun safran couscous
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 2 stk. lammekrone
Crust:
1 dl rasp
2 spsk flydende honning
2 spsk sennep
50 g smør
Safranbulgursalat:
2 dl couscousgryn
0.5 tsk safran
2 spsk olivenolie
1 rødløg, hakket
2 fed hvidløg, knust
1 tsk tørret chiliflage
1 rød peberfrugt, i tern
1 bundt grøn asparges, i mindre stykker
75 g tørrede abrikoser, i tern
saft af 2 limefrugter
50 g Arla Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern
50 g saltede mandler
Pynt:
mynteblade
ramsløg
Sådan gør du
1.
Kog couscous i vand med salt og safran efter forskriften.
2.
Rør alle ingredienser til crusten sammen.
3.
Rids fedtet på lammekronen.
4.
Brun lammekronen af på en varm pande så fedtet bliver brunt.
5.
Kom lammekroner i en bradepande.
6.
Smør crusten på fedtet og tryk det på.
7.
Kom dem i en forvarmet ovn ved 200° C i ca. 30 min.
8.
Lad dem hvile 10 min. inden udskæring, ikke tildækket så bliver crusten blød.
9.
Varm olivenolie op i en sautepande.
10.
Sauter løg, hvidløg og chili med rød peber, asparges og abrikoser i et par min.
11.
Vend kogt couscous i og smag til med limesaft, gedefeta og drys med hakkede mandler.
Lam
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9456 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
844 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
3.3 g
Protein:
10.1 %
5.0 g
Kulhydrat:
45.4 %
22.5 g
Fedt:
44.5 %
10.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;