Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Lammekrone med bagte auberginer, spinat og yoghurt
Lammekrone med bagte auberginer, spinat og yoghurt
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
groft salt
1 1 lammekrone
friskkværnet peber
3 spsk olivenolie
3 spsk sesamfrø
2 auberginer
80 g pinjekerner
250 g babyspinatblade
150 g yoghurt naturel
1 spsk mynteblade
Sådan gør du
1.
Krydr lammet med salt og peber og brun det i en pande med 1 spsk olivenolie.
2.
Tag kødet op af panden og drys med 2 spsk sesamfrø på alle sider.
3.
Læg kødet i en bradepande og steg det færdigt i ovnen i 20-30 min. ved 180°C til det har en centrumtemperatur på 58-60 gr. for rosastegt kød.
4.
Lad kødet trække i 10 min. før det skæres ud.
5.
Skær auberginer i tykke skiver og pensel dem med 1 spsk olivenolie på begge sider.
6.
Krydr med salt på begge sider og fordel auberginen på en bageplade med bagepapir.
7.
Bag dem i ovnen ved 180°C i 20 min.
8.
Vend dem en gang undervejs.
9.
Rist pinjekernerne og resten af sesamfrøene i en tør pande i 4-5 min. til de er gyldne.
10.
Varm det sidste af olien i en pande og steg spinaten så det falder sammen.
11.
Anret spinat på et fad og kom bagte auberginer over.
12.
Fordel yoghurten over og drys med ristede sesmfrø og pinjekerner og mynte.
13.
Server med lammet.
Lam
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5181 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
450 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.4 g
Protein:
12.4 %
3.3 g
Kulhydrat:
10.4 %
2.7 g
Fedt:
77.2 %
9.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;