Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Lammekoteletter med nye kartofler og mynte-tzatziki
Lammekoteletter med nye kartofler og mynte-tzatziki
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
10 optøede lammekoteletter
3 rosmarinkviste
0.5 tsk salt og peber
nye kartofler
800 g nye kartofler
25 g smør
6 forårsløg
10 grønne asparges
salt & friskkværnet peber
rosmarinkvist
mynte-tzatziki
3 dl yoghurt 10%
150 g revet agurker drænet for væde
1.5 dl hakket mynte
5 g hakket friske chilier
0.5 tsk salt
ovnbagte cherrytomater
400 g cherrytomater på stilk
2 tsk sukker
1 spsk olivenolie
Sådan gør du
1.
Kog de nye kartofler i letsaltet vand, til de har ”bid”.
2.
Hæld vandet fra og varm en pande op med smør, til det bruser.
3.
Sautér de kogte kartofler i smørret, til de er gyldne.
4.
Skær forårsløg i skrå skiver og skær asparges i grove stykker.
5.
Kom begge dele på panden med kartofler i et par minutter.
6.
Smag til med salt, peber og frisk rosmarin.
7.
Bland græsk yoghurt med revet agurk, hakket mynte, hakket chili og salt.
8.
Anbring cherrytomaterne i en ovnfast form.
9.
Tilsæt sukker og olivenolie.
10.
Bag dem i ovnen på 200C i cirka 10 minutter.
11.
Varm en grillpande eller almindelig pande op med lidt fedtstof.
12.
Steg lammekoteletter i cirka 3 minutter på hver side.
13.
Krydr med salt, peber og rosmarin.
14.
Anret lammekoteletter med de stegte grøntsager, mynte-tzatziki og ovnbagte cherrytomater på stilk.
Lam
Græsk
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15040 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
496 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.9 g
Protein:
25.2 %
7.3 g
Kulhydrat:
16.1 %
4.7 g
Fedt:
58.7 %
7.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;