Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Halloween
julebag
Hjem
Opskrifter
Lammekølle udbening og snøring
Lammekølle udbening og snøring
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
bomuldssnor
1 lammekølle uden nøgleben
1 groft salt
sort peber
frisk rosmarin
SÅDAN GØR DU
1.
Læg lammekøllen med fedet nederst.
2.
Find det kugleformede led det første af lårbens knoglen.
3.
Kniven stikkes ned ved siden af kuglen, skær ned langs med lårbensknoglen og følg benet med kniven.
4.
Løsn lårbenet ved at skære små snit så tæt på benet som muligt på begge sider.
5.
Skær ned til knæleddet og løsn lårbenet fra lammekøllen, løft det op og skær det fri af knæleddet.
6.
Skær knæskallen af.
7.
Fold nu kødet godt sammen igen, inden det snøres stramt med bomuldssnor.
8.
Kom lammekøllen i en bradepande krydr med salt, peber og frisk rosmarin.
9.
Steges i ovn ved 180 °C i 2 timer.
Lam
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
16724 kj / 3997 kcal
Næringsindhold pr. 100g
836 kj / 200 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.0 g
Protein:
37.6 %
18.5 g
Kulhydrat:
0 %
0.0 g
Fedt:
62.4 %
14.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;