Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Lammekølle udbening og snøring

Bedømmelse (3)
120+ min
4 personer

Ingredienser

1 stk. lammekølle uden nøgleben cirka 2000 g

Bomulds snor

Salt

Peber

Frisk rosmarin

Om råvarerne

Læg lammekøllen med fedet nederst.

Find det kugleformede led det første af lårbens knoglen. Kniven stikkes ned ved siden af kuglen, skær ned langs med lårbensknoglen og følg benet med kniven.

Løsn lårbenet ved at skære små snit så tæt på benet som muligt på begge sider.

Skær ned til knæleddet og løsn lårbenet fra lammekøllen, løft det op og skær det fri af knæleddet.

Skær knæskallen af.

Fold nu kødet godt sammen igen, inden det snøres stramt med bomuldssnor.

Kom lammekøllen i en bradepande krydr med salt, peber og frisk rosmarin.

Steges i ovn ved 180 °C i 2 timer.

 

Energi pr. person:  1393 Kj/  332 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 20,0  g.
Kulhydrat: 0 g.

Fedt: 5,5 g.

 

Se trin-for-trin video

Læg lammekøllen med fedet nederst.

Find det kugleformede led det første af lårbens knoglen. Kniven stikkes ned ved siden af kuglen, skær ned langs med lårbensknoglen og følg benet med kniven.

Løsn lårbenet ved at skære små snit så tæt på benet som muligt på begge sider.

Skær ned til knæleddet og løsn lårbenet fra lammekøllen, løft det op og skær det fri af knæleddet.

Skær knæskallen af.

Fold nu kødet godt sammen igen, inden det snøres stramt med bomuldssnor.

Kom lammekøllen i en bradepande krydr med salt, peber og frisk rosmarin.

Steges i ovn ved 180 °C i 2 timer.

 

Energi pr. person:  1393 Kj/  332 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 20,0  g.
Kulhydrat: 0 g.

Fedt: 5,5 g.

 

Se trin-for-trin video