Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Økologi
Baby
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Lammekølle i sennep og rosmarin med blomkålssalat
Lammekølle i sennep og rosmarin med blomkålssalat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
ca. 2000 g walisisk lammekølle
2 friske rosmarinkviste
2 fed hvidløg
8 spsk grov dijonsennep
blomkålssalat:
1 blomkål
1 bakke rucolasalat
2 dl rapsolie
8 spsk grov dijonsennep
1 skalotteløg
2 spsk fintskåret purløg
75 g solsikkekerner
salt og sort peber
kartoffelkrydderurtemos:
800 g kartofler
100 g smør
2 spsk friske løvstikkeblade
5 stilke kruspersille
1 bundt forårsløg
salt og sort peber
SÅDAN GØR DU
1.
Hak rosmarin og hvidløg.
2.
Pensl lammekøllen med sennep og rul den derefter i rosmarin og hvidløg Grill Indirekte grill under låg ca. 90 min.
3.
Stegen skal have en kernetemperatur på 60- 65°C ved benet.
4.
Lad stegen hvile min. 15 min., inden den skæres i skiver og serveres.
5.
Blomkålssalat Hak purløg og skalotteløg fint og vend dem i rapsolie og sennep.
6.
Skær blomkålen i små buketter og vend dem deri.
7.
Smag til med salt og peber.
8.
Lad trække ca. 1 time.
9.
Lige inden servering skylles rucola og vendes sammen med blomkålen.
10.
Solsikkekernerne ristes på en pande og drysses over salaten.
11.
Kartoffelkrydderurtemos Vask kartoflerne og skær dem i 2x2 cm tern.
12.
Kog dem møre i letsaltet vand.
13.
Mos dem groft og smag til med salt og peber.
14.
Vend mosen med grofthakket brøndkarse, løvstikke og smør eller olie.
15.
Drys med de finthakkede forårsløg lige inden servering.
Grøntsager
Lam
Salater
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
34092 kj / 8148 kcal
Næringsindhold pr. 100g
845 kj / 202 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
20.9 %
10.4 g
Kulhydrat:
9.5 %
4.7 g
Fedt:
69.6 %
15.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;