Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Lammekølle i sennep og rosmarin med blomkålssalat
Lammekølle i sennep og rosmarin med blomkålssalat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
ca. 2 kg walisisk lammekøller
2 rosmarinkviste
2 fed hvidløg
4 spsk dijonsennep
blomkålssalat:
1 blomkål
1 bakke rucolasalat
2 dl rapsolie
4 spsk grov dijonsennep
1 skalotteløg
2 spsk fintskåret purløg
75 g solsikkekerner
salt og sort peber
kartoffelkrydderurtemos:
800 g kartofler
100 g smør
2 spsk friske løvstikkeblade
5 stilke kruspersille
1 bundt forårsløg
salt og sort peber
Sådan gør du
1.
Hak rosmarin og hvidløg.
2.
Pensl lammekøllen med sennep og rul den derefter i rosmarin og hvidløg Grill Indirekte grill under låg ca. 90 min.
3.
Stegen skal have en kernetemperatur på 60- 65°C ved benet.
4.
Lad stegen hvile min. 15 min., inden den skæres i skiver og serveres.
5.
Blomkålssalat Hak purløg og skalotteløg fint og vend dem i rapsolie og sennep.
6.
Skær blomkålen i små buketter og vend dem deri.
7.
Smag til med salt og peber.
8.
Lad trække ca. 1 time.
9.
Lige inden servering skylles rucola og vendes sammen med blomkålen.
10.
Solsikkekernerne ristes på en pande og drysses over salaten.
11.
Kartoffelkrydderurtemos Vask kartoflerne og skær dem i 2x2 cm tern.
12.
Kog dem møre i letsaltet vand.
13.
Mos dem groft og smag til med salt og peber.
14.
Vend mosen med grofthakket brøndkarse, løvstikke og smør eller olie.
15.
Drys med de finthakkede forårsløg lige inden servering.
Grøntsager
Lam
Salater
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
26460 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
656 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
29.3 %
11.3 g
Kulhydrat:
10.5 %
4.1 g
Fedt:
60.2 %
10.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;