HjemOpskrifterLammekølle og Ratatouille

Lammekølle og Ratatouille

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 lammekølle
  • 4 rosmarinkviste
  • 2 fed hvidløg
  • 8 tomater i tern
  • 2 peberfrugter i grove stykker
  • 1 grøn squash i halve skiver
  • 1 glas oliven uden sten
  • 50 g groft hakket kruspersille
  • 1 dåse flået tomat
  • 1 groft brød
  • groft salt
  • friskkværnet peber
  • bomuldssnor

Sådan gør du

  • 1.
    Krydr lammekøllen med salt og peber, læg rosmarin på og bind bomuldssnor omkring den.

  • 2.
    Brun lammekøllen i en gryde og steg den færdig i ovn ca. 1,5 time ved 200°C.

  • 3.
    Steg peberfrugt,tomat, presset hvidløg og squash i gryden og tilsæt flåede tomater.

  • 4.
    Lad det simre imens lammekøllen steger.

  • 5.
    Drys med hakket bredbladet persille og oliven inden serveringen.

  • 6.
    Server lammekøllen med ratatouille og groft brød.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14185 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
387 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 50.6 %11.5 g
Kulhydrat: 8.5 %1.9 g
Fedt: 40.9 %4.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;