Lammekølle og Ratatouille

fork and spoon
Hovedret
clock
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer



1 Lammekølle

4 Rosmarin kviste

2 Fed hvidløg

8 Tomater i tern

2 Peberfrugter i grove stykker

1 Courgette i halve skiver

1 Glas sorte oliven uden sten

1 håndfuld groft hakket persille.

1 Dåse flåede tomater

Salt og peber

Groft brød

Bomuldssnor

Sådan gør du

Krydr lammekøllen med salt og peber, læg rosmarin på og bind bomuldssnor omkring den.

Brun lammekøllen i en gryde og steg den færdig i ovn ca. 1,5 time ved 200°C.

Steg peberfrugt,tomat, presset hvidløg og squash i gryden og tilsæt flåede tomater. Lad det simre imens lammekøllen steger.

Drys med hakket bredbladet persille og oliven inden serveringen.

Server lammekøllen med ratatouille og groft brød.