Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Halloween
julebag
Hjem
Opskrifter
Lammekølle a la provence
Lammekølle a la provence
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
1000 g lammekølle
½ tsk fint salt
1 citron (usprøjtet)
1 spsk herbes de Provence
3 stilke frisk timian
3 stilke frisk rosmarin
2 dl hvidvin
2 dl koncentreret grøntsagsfond
Pomme de terre á l'huile:
600 g skrubbede små nye kartofler
25 g smør
2 spsk olivenolie
4 fed hvidløg med skal
SÅDAN GØR DU
1.
Gnid lammekøllen ind i salt og riv skallen af citronen og gnid lammekøllen ind i citronskal og herbes de provence.
2.
Læg køllen i et ovnfast fad og dæk med friske krydderurter.
3.
Hæld vin og fond ved.
4.
Steg lammekøllen ved 100 grader i 10 timer eller ca. 1 time ved 190 grader.
5.
Smelt smørret i en gryde og tilsæt olien, hvidløg og kartofler.
6.
Lad kartoflerne simre i gryden under låg, vend dem af og til.
7.
Tag gryden af varmen når kartoflerne er møre ca. efter 15 minutter.
8.
Server lammekøllen med pomme de terre á l'huile.
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14206 kj / 3395 kcal
Næringsindhold pr. 100g
618 kj / 148 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.6 g
Protein:
25.7 %
9.3 g
Kulhydrat:
19.5 %
7.1 g
Fedt:
50.8 %
8.5 g
Alkohol:
4 %
0.8 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;