
Krydr lammekøllen med salt og peber på alle sider. Varm olien i en stor gryde, og brun kødet godt. Tag det op og læg det på et skærebræt, og hæld æblemost i gryden. Tilsæt sennep, og rør det sammen. Sluk for varmen, og læg lammekøllen ned i gryden igen. Pensl den med æble-sennepsblandingen i gryden. Halvér hvidløgene, og læg dem omkring kødet sammen med rosmarin og timian. Sæt gryden i ovnen uden låg på, og steg i 20 min. ved 180°C. Kom låget på, og steg færdig i 1 time og 10 min. Pensl kødet flere gange undervejs med juicen i bunden af gryden. Servér for eksempel med ovnstegte kartofler eller grønne linser.
Energi pr. person: 1417KJ/339Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 31,1 g.
Kulhydrat: 5,9 g.
Fedt: 5,7 g.