HjemOpskrifterLammeculotte og saltbagte kartofler

Lammeculotte og saltbagte kartofler

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 citron (usprøjtet)
  • 600 g lammeculotter
  • 2 fed hvidløg
  • 6 spsk olivenolie
  • 2 dl frisk rosmarin
  • salt & sort peber
  • 500 g kartofler

Sådan gør du

  • 1.
    Hak hvidløg og rosmarin.

  • 2.
    Riv skallen fint fra citronen.

  • 3.
    Bland hakket hvidløg, rosmarin og citronskal med olien.

  • 4.
    Rør havsalt og friskkværnet peber i.

  • 5.
    Fordel marinaden over kødet og lad det trække i en halv times tid.

  • 6.
    Kom kartoflerne i en bradepande med hakket rosmarin og havsalt.

  • 7.
    Dryp med olie.

  • 8.
    Bag kartoflerne i 30 minutter på 200 grader.

  • 9.
    Steg culotterne i 20-25 minutter i en 200 grader forvarmet ovn.

  • 10.
    Opskriften er udarbejdet af madblogger og madskribent Marie Melchior.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9537 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
709 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.0 g
Protein: 21.7 %9.1 g
Kulhydrat: 16.2 %6.7 g
Fedt: 62.1 %11.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;