Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Lammechops i flødesauce med sennep og timian

0-30 min
4 personer

Ingredienser

1 pose lammechops

2 spsk olivenolie

2 skalotteløg

2 fed hvidløg

1 dl frisk timian

2 dl hvidvin

2 dl fløde

1 spsk dijonsennep

Salt

Groftkværnet peber

 

Tilbehør: Groft brød

 

Pynt: Frisk timian

Om råvarerne

Dup lammechops med køkkenrulle. Kom olivenolie i en sauterpande og brun alle lammechops af på begge sider i 3 minutter, til de er gyldne. Steg gerne 3-4 stk. ad gangen. Kom alle de brunede lammechops på en tallerken. Hak skalotteløg, kom dem på panden og sautér dem i 5 minutter, uden at de brænder. Tilsæt knust hvidløg, frisk timian og hæld hvidvin på. Lad det koge op i 5 minutter. Kom fløde på og lad det koge i yderligere 5 minutter. Tilsæt herefter sennep, salt og kværnet peber og smag til. Anret i sauterpande eller på en tallerken med en buket frisk timian og groft brød.

Tip: Servér med ovnstegte broccolibuketter med olivenolie, seasalt og røget paprika.

 

Energi pr. person: 3874 kJ / 922 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 12,0 g
Fedt: 9,5 g
Kulhydrat: 12,0 g

Lammechops i flødesauce med sennep og timian

Dup lammechops med køkkenrulle. Kom olivenolie i en sauterpande og brun alle lammechops af på begge sider i 3 minutter, til de er gyldne. Steg gerne 3-4 stk. ad gangen. Kom alle de brunede lammechops på en tallerken. Hak skalotteløg, kom dem på panden og sautér dem i 5 minutter, uden at de brænder. Tilsæt knust hvidløg, frisk timian og hæld hvidvin på. Lad det koge op i 5 minutter. Kom fløde på og lad det koge i yderligere 5 minutter. Tilsæt herefter sennep, salt og kværnet peber og smag til. Anret i sauterpande eller på en tallerken med en buket frisk timian og groft brød.

Tip: Servér med ovnstegte broccolibuketter med olivenolie, seasalt og røget paprika.

 

Energi pr. person: 3874 kJ / 922 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 12,0 g
Fedt: 9,5 g
Kulhydrat: 12,0 g