4 personer
1 pose lammechops
2 spsk olivenolie
2 skalotteløg
2 fed hvidløg
1 dl frisk timian
2 dl hvidvin
2 dl fløde
1 spsk dijonsennep
Salt
Groftkværnet peber
Tilbehør: Groft brød
Pynt: Frisk timian
Dup lammechops med køkkenrulle. Kom olivenolie i en sauterpande og brun alle lammechops af på begge sider i 3 minutter, til de er gyldne. Steg gerne 3-4 stk. ad gangen. Kom alle de brunede lammechops på en tallerken. Hak skalotteløg, kom dem på panden og sautér dem i 5 minutter, uden at de brænder. Tilsæt knust hvidløg, frisk timian og hæld hvidvin på. Lad det koge op i 5 minutter. Kom fløde på og lad det koge i yderligere 5 minutter. Tilsæt herefter sennep, salt og kværnet peber og smag til. Anret i sauterpande eller på en tallerken med en buket frisk timian og groft brød.
Tip: Servér med ovnstegte broccolibuketter med olivenolie, seasalt og røget paprika.
Energi pr. person: 3874 kJ / 922 kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 12,0 g
Fedt: 9,5 g
Kulhydrat: 12,0 g