HjemOpskrifterLammechops i flødesauce med sennep og timian

Lammechops i flødesauce med sennep og timian

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 400 g lammechops
  • 2 skalotteløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dl frisk timian
  • 2 dl hvidvin
  • 2 dl fløde
  • 1 spsk dijonsennep
  • groft salt
  • groftkværnet peber
  • tilbehør: groft brød
  • pynt: frisk timian

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Dup lammechops med køkkenrulle.

  • 2.
    Kom olivenolie i en sauterpande og brun alle lammechops af på begge sider i 3 minutter, til de er gyldne.

  • 3.
    Steg gerne 3-4 stk. ad gangen.

  • 4.
    Kom alle de brunede lammechops på en tallerken.

  • 5.
    Hak skalotteløg, kom dem på panden og sautér dem i 5 minutter, uden at de brænder.

  • 6.
    Tilsæt knust hvidløg, frisk timian og hæld hvidvin på.

  • 7.
    Lad det koge op i 5 minutter.

  • 8.
    Kom fløde på og lad det koge i yderligere 5 minutter.

  • 9.
    Tilsæt herefter sennep, salt og kværnet peber og smag til.

  • 10.
    Anret i sauterpande eller på en tallerken med en buket frisk timian og groft brød.

  • 11.
    Tip: Servér med ovnstegte broccolibuketter med olivenolie, seasalt og røget paprika.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4716 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
511 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.2 g
Protein: 26.3 %7.9 g
Kulhydrat: 3.1 %0.9 g
Fedt: 58.5 %8.1 g
Alkohol: 12.1 %2.1 g
;