Den laktosefri risalamande

fork and spoon
Dessert
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

8 personer

100 g grødris 7 dl laktosefri mælk 2 spsk. sukker 1 stang vanilje 125 g mandler med skind 7 dl laktosefri piskefløde 1 glas Amarena Dessertkirsebær Saft og skal af en appelsin 3 spsk. rørsukker 1 kanelstang 2 stjerneanis

Sådan gør du

Kog risene i mælken som anvist på emballagen. Flæk vaniljestangen på langs og skrab kornene ud. Tag risengrøden af varmen og rør den med sukker og vaniljekorn og sæt den på køl. Hak de usmuttede mandler, rør dem i risengrøden og sæt den tilbage på køl. Vend piskefløden i den afkølede risengrød og sæt den på køl indtil servering. Kog kirsebærrene op sammen med appelsinsaft og -skal, tilsæt sukkeret og skru ned for varmen. Tilsæt kanel og stjerneanis og lad trække indtil servering.
Lun saucen lige inden servering.