HjemOpskrifterLaktosefri Julebiscotti

Laktosefri Julebiscotti

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 tsk bagepulver
  • 350 g hvedemel
  • 0.5 tsk stødt muskatnød
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 250 g sukker
  • 1 appelsinskal (usprøjtet)
  • 3 æg
  • 70 g cocktailbær
  • 70 g tørrede tranebær
  • 100 g mandler

Sådan gør du

  • 1.
    Ca. 10 pr. person.

  • 2.
    Bland mel sammen med bagepulver, muskat, ingefær, sukker, appelsinskal, cocktailbær, tranebær og hele mandler.

  • 3.
    Pisk æggene sammen, og bland dem i melblandingen.

  • 4.
    Ælt dejen til den hænger sammen.

  • 5.
    Del dejen i 4 stykker og form hvert stykke til en 5 cm tyk pølse.

  • 6.
    Læg to dejpølser på hver bageplade med bagepapir.

  • 7.
    Sørg for at have afstand mellem dem, da de breder sig ud under bagningen.

  • 8.
    Bag dem i 20-25 min ved 180°C.

  • 9.
    De skal være let underbagte.

  • 10.
    Tag dem ud og lad dem køle lidt af, til du kan håndtere dem.

  • 11.
    Brug en brødkniv til at skære hvert stykke ud i tykke skiver på 1½ cm på skrå.

  • 12.
    Læg dem tilbage på bagepladerne, og bag dem færdigt ved 120°C i 15 min.

  • 13.
    Vend dem, og bag dem i 15 min. yderligere ved 120°C på den anden side.

  • 14.
    Lad kagerne køle af på en rist.

  • 15.
    Opbevares i lufttæt beholder.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13676 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1351 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.4 g
Protein: 8.7 %6.9 g
Kulhydrat: 70.8 %56.3 g
Fedt: 20.5 %7.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;