Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Laktosefri Julebiscotti
Laktosefri Julebiscotti
Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 tsk bagepulver
350 g hvedemel
0.5 tsk stødt muskatnød
1 tsk stødt ingefær
250 g sukker
1 appelsinskal (usprøjtet)
3 æg
70 g cocktailbær
70 g tørrede tranebær
100 g mandler
Sådan gør du
1.
Ca. 10 pr. person.
2.
Bland mel sammen med bagepulver, muskat, ingefær, sukker, appelsinskal, cocktailbær, tranebær og hele mandler.
3.
Pisk æggene sammen, og bland dem i melblandingen.
4.
Ælt dejen til den hænger sammen.
5.
Del dejen i 4 stykker og form hvert stykke til en 5 cm tyk pølse.
6.
Læg to dejpølser på hver bageplade med bagepapir.
7.
Sørg for at have afstand mellem dem, da de breder sig ud under bagningen.
8.
Bag dem i 20-25 min ved 180°C.
9.
De skal være let underbagte.
10.
Tag dem ud og lad dem køle lidt af, til du kan håndtere dem.
11.
Brug en brødkniv til at skære hvert stykke ud i tykke skiver på 1½ cm på skrå.
12.
Læg dem tilbage på bagepladerne, og bag dem færdigt ved 120°C i 15 min.
13.
Vend dem, og bag dem i 15 min. yderligere ved 120°C på den anden side.
14.
Lad kagerne køle af på en rist.
15.
Opbevares i lufttæt beholder.
SPISETID opskrift
Brød og kager
Jul
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13676 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1351 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
3.4 g
Protein:
8.7 %
6.9 g
Kulhydrat:
70.8 %
56.3 g
Fedt:
20.5 %
7.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;