Laktosefri Julebiscotti

fork and spoon
Brød og kager
clock
60-90 min
Laktosefri Julebiscotti
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

350 g hvedemel

2 tsk bagepulver

½ tsk stødt muskat

1 tsk stødt ingefær

250 g sukker

Revet skal af 1 ubehandlet appelsin

3 æg

70 g cocktailbær

70 g tørrede tranebær

100 g mandler 

Sådan gør du

Ca. 40 stk.

Bland mel sammen med bagepulver, muskat, ingefær, sukker, appelsinskal, cocktailbær, tranebær og hele mandler. Pisk æggene sammen, og bland dem i melblandingen. Ælt dejen til den hænger sammen. Del dejen i 4 stykker og form hvert stykke til en 5 cm tyk pølse. Læg to dejpølser på hver bageplade med bagepapir. Sørg for at have afstand mellem dem, da de breder sig ud under bagningen. Bag dem i 20-25 min ved 180°C. De skal være let underbagte. Tag dem ud og lad dem køle lidt af, til du kan håndtere dem. Brug en brødkniv til at skære hvert stykke ud i tykke skiver på 1½ cm på skrå. Læg dem tilbage på bagepladerne, og bag dem færdigt ved 120°C i 15 min. Vend dem, og bag dem i 15 min. yderligere ved 120°C på den anden side. Lad kagerne køle af på en rist. Opbevares i lufttæt beholder. 

 

Energi pr. 100g: 1415KJ/338Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 8 g.

Kulhydrat: 62,4 g.

Fedt: 6,5 g.