Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Laksetatar Old School
Laksetatar Old School
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 rødløg
300 g ferske laks
1 bundt purløg
1 bundt frisk dild
20 g kapers
reven skal og saft af 1 citron (usprøjtet)
havsalt
hvid peber
2 æbler
4 skiver fuldkornsrugbrød
1 1 dl yoghurt naturel
1 spsk mayonnaise
1 tsk flydende honning
2 tsk grov sennep
frisk koriander
frisk chili
havsalt
1 bakke karse
Sådan gør du
1.
Frys laksen i minimum 1 døgn og tø den derefter op.
2.
Skær laksen i små tern.
3.
Hak løg, purløg og dild fint.
4.
Vend nu laksen med løg, purløg, dild, kapers, citronsaft og citronskal.
5.
Smag laksetataren til med ROCK SALT og WHITE PEPPER.
6.
Skær æblet i kvarte, fjern kernehuset og skær æblerne i tynde både.
7.
Dryp derefter citronsaft over æblerne.
8.
Rist til sidst rugbrødet.
9.
Rør yoghurt naturel sammen med mayonnaise, honning og sennep til en dressing, og smag til med CORIANDER CHILI, og ROCK SALT.
10.
Anret laksetataren med æbler, dressing og ristet rugbrød.
11.
Pynt med karse.
Fisk og skaldyr
Forret
Snack og tapas
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5585 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
505 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.7 g
Protein:
23.1 %
6.9 g
Kulhydrat:
43.9 %
13.0 g
Fedt:
33 %
4.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;