4 personer
300 g fersk laks
1 rødløg
1 bundt purløg
1 bundt dild
20 g kapers
Reven skal og saft af 1 økologisk citron
ROCK SALT
WHITE PEPPER
2 æbler
Saft af ½ citron
4 tynde skiver fuldkornsrugbrød
1 dl yoghurt naturel
1 spsk. mayonnaise
1 tsk. flydende honning
2 tsk. grovkornet sennep
CORIANDER & CHILI
ROCK SALT
1 bakke karse
Frys laksen i minimum 1 døgn og tø den derefter op. Skær laksen i små tern.
Hak løg, purløg og dild fint. Vend nu laksen med løg, purløg, dild, kapers, citronsaft og citronskal. Smag laksetataren til med ROCK SALT og WHITE PEPPER.
Skær æblet i kvarte, fjern kernehuset og skær æblerne i tynde både. Dryp derefter citronsaft over æblerne. Rist til sidst rugbrødet.
Rør yoghurt naturel sammen med mayonnaise, honning og sennep til en dressing, og smag til med CORIANDER & CHILI, og ROCK SALT.
Anret laksetataren med æbler, dressing og ristet rugbrød.
Pynt med karse.