HjemOpskrifterLaksetatar Old School

Laksetatar Old School

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 rødløg
  • 300 g ferske laks
  • 1 bundt purløg
  • 1 bundt frisk dild
  • 20 g kapers
  • reven skal og saft af 1 citron (usprøjtet)
  • havsalt
  • hvid peber
  • 2 æbler
  • 4 skiver fuldkornsrugbrød
  • 1 1 dl yoghurt naturel
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1 tsk flydende honning
  • 2 tsk grov sennep
  • frisk koriander
  • frisk chili
  • havsalt
  • 1 bakke karse

Sådan gør du

  • 1.
    Frys laksen i minimum 1 døgn og tø den derefter op.

  • 2.
    Skær laksen i små tern.

  • 3.
    Hak løg, purløg og dild fint.

  • 4.
    Vend nu laksen med løg, purløg, dild, kapers, citronsaft og citronskal.

  • 5.
    Smag laksetataren til med ROCK SALT og WHITE PEPPER.

  • 6.
    Skær æblet i kvarte, fjern kernehuset og skær æblerne i tynde både.

  • 7.
    Dryp derefter citronsaft over æblerne.

  • 8.
    Rist til sidst rugbrødet.

  • 9.
    Rør yoghurt naturel sammen med mayonnaise, honning og sennep til en dressing, og smag til med CORIANDER CHILI, og ROCK SALT.

  • 10.
    Anret laksetataren med æbler, dressing og ristet rugbrød.

  • 11.
    Pynt med karse.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5585 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
505 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.7 g
Protein: 23.1 %6.9 g
Kulhydrat: 43.9 %13.0 g
Fedt: 33 %4.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;