Laksetatar Old School

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer


300 g fersk laks

1 rødløg

1 bundt purløg

1 bundt dild

20 g kapers

Reven skal og saft af 1 økologisk citron

ROCK SALT

WHITE PEPPER

2 æbler

Saft af ½ citron

4 tynde skiver fuldkornsrugbrød



1 dl yoghurt naturel

1 spsk. mayonnaise

1 tsk. flydende honning

2 tsk. grovkornet sennep

CORIANDER & CHILI

ROCK SALT

1 bakke karse

Sådan gør du

Frys laksen i minimum 1 døgn og tø den derefter op. Skær laksen i små tern.

Hak løg, purløg og dild fint. Vend nu laksen med løg, purløg, dild, kapers, citronsaft og citronskal. Smag laksetataren til med ROCK SALT og WHITE PEPPER.

Skær æblet i kvarte, fjern kernehuset og skær æblerne i tynde både. Dryp derefter citronsaft over æblerne. Rist til sidst rugbrødet.

Rør yoghurt naturel sammen med mayonnaise, honning og sennep til en dressing, og smag til med CORIANDER & CHILI, og ROCK SALT.

Anret laksetataren med æbler, dressing og ristet rugbrød.
Pynt med karse.