Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Magasinet SPISETID
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Julen
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Laksetatar med avocado og ristet rugbrød
Laksetatar med avocado og ristet rugbrød
Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 modne avocadoer
4 laksefileter, ca. 400 g
1 citron (usprøjtet)
6 skiver rugbrød
smør til stegning af rugbrød
2 tsk dijonsennep
2 tsk høvlet peberrod
salt og friskkværnet peber
0.5 potte brøndkarse
Sådan gør du
1.
Den ferske laks skal fryses i minimum 24 timer for at dræbe eventuelle bakterier inden den kan anvendes til tatar.
2.
Skær skind og den brune hinde af den optøede laks og hak det så fint som muligt.
3.
Bland det med citronsaft, peberrod, dijonsennep og smag til med salt og friskkværnet peber.
4.
Skær rugbrødet over diagonalt og steg det sprødt på en pande i lidt smør.
5.
Mos avocadoerne med en gaffel og kom en smule citronsaft over for at bevare farven samt lidt salt og friskkværnet peber.
6.
Vend avocadoen sammen til en cremet konsistens.
7.
Kom avocadocremen ovenpå det ristede rugbrød og kom derefter laksetataren på og pynt med brøndkarse til sidst.
8.
Energi pr. person: 1930 Kj/ 460 kcal.
9.
Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 9,5 g.
10.
Kulhydrat: 12,2 g.
11.
Fedt: 8,94 g.
Fisk og skaldyr
Snacks
Forret
Frokost
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10020 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
797 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
3.6 g
Protein:
21.8 %
10.2 g
Kulhydrat:
30.6 %
14.3 g
Fedt:
47.6 %
10.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;