Laksetatar med avocado og ristet rugbrød

120+ min

Ingredienser

4 ferske laksefileter, ca. 400 g

2 modne avocado

1 citron

6 skiver rugbrød

Smør til stegning af rugbrød

2 tsk. dijonsennep

2 tsk. høvlet peberrod

Salt og friskkværnet peber

½ potte brøndkarse

Den ferske laks skal fryses i minimum 24 timer for at dræbe eventuelle bakterier inden den kan anvendes til tatar.

Skær skind og den brune hinde af den optøede laks og hak det så fint som muligt. Bland det med citronsaft, peberrod, dijonsennep og smag til med salt og friskkværnet peber.

Skær rugbrødet over diagonalt og steg det sprødt på en pande i lidt smør.

Mos avocadoerne med en gaffel og kom en smule citronsaft over for at bevare farven samt lidt salt og friskkværnet peber. Vend avocadoen sammen til en cremet konsistens.

Kom avocadocremen ovenpå det ristede rugbrød og kom derefter laksetataren på og pynt med brøndkarse til sidst.

 

Energi pr. person: 1930 Kj/  460 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,5 g.
Kulhydrat: 12,2 g.
Fedt: 8,94 g.

 

Den ferske laks skal fryses i minimum 24 timer for at dræbe eventuelle bakterier inden den kan anvendes til tatar.

Skær skind og den brune hinde af den optøede laks og hak det så fint som muligt. Bland det med citronsaft, peberrod, dijonsennep og smag til med salt og friskkværnet peber.

Skær rugbrødet over diagonalt og steg det sprødt på en pande i lidt smør.

Mos avocadoerne med en gaffel og kom en smule citronsaft over for at bevare farven samt lidt salt og friskkværnet peber. Vend avocadoen sammen til en cremet konsistens.

Kom avocadocremen ovenpå det ristede rugbrød og kom derefter laksetataren på og pynt med brøndkarse til sidst.

 

Energi pr. person: 1930 Kj/  460 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,5 g.
Kulhydrat: 12,2 g.
Fedt: 8,94 g.

 

LÆS TILBUDSAVISEN