Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Laksetærte med broccoli og asparges
Laksetærte med broccoli og asparges
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
grov tærtedej:
125 g smør
125 g grahamsmel
125 g hvedemel
1 tsk fint salt
4 spsk vand
fyld:
250 g laksefileter uden skind
200 g broccoli i små buketter
100 g grønne asparges
æggeblanding:
4 æg
1 dl sødmælk
1 knust fed hvidløg
1 dl hakket frisk dild
salt og friskkværnet peber
pynt:
frisk dildkvist
citronskal (usprøjtet)
Sådan gør du
1.
Smuldr smørret i melet tilsat salt.
2.
Saml dejen med koldt vand til en kugle.
3.
Pakkes ind i film og hviler i køleskab i 30 min.
4.
Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir til tærteformens størrelse.
5.
Ca. 24 cm i diameter.
6.
Prik bunden med gaffel, kom bagepapir på og tørrede bønner/kikærter til at holde dejen nede.
7.
Forbag tærten i forvarmet ovn i 12-14 min.
8.
Tag bønner/kikærter og bagepapir af.
9.
Giv evt. tærtedejen yderligere 3 min.
10.
I ovnen. uden bønner/kikærter.
11.
Blancher broccolibuketter i kogende vand og derefter i koldt vand, afdryppes.
12.
Skær laksen i mindre stykker.
13.
Bland ingredienser til æggeblandingen sammen.
14.
Læg tærten sammen.
15.
Kom broccoli og aspargesstykker i, fordel laksestykker og hæld æggeblandingen over.
16.
Tærten bages i forvarmet ovn ved 200 grader i 35 min.
17.
Serveres let afkølet og pyntes med dildkviste og revet skal af usprøjtet citron.
Tærter
Grøntsager
Fisk og skaldyr
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11245 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
856 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.5 g
Protein:
17.4 %
8.8 g
Kulhydrat:
27.6 %
13.9 g
Fedt:
55 %
12.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;