Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Lakseside med feta og krydderurter og gule forårsris med rejer

Ingen bedømmelser endnu
30-60 min
6 personer

Ingredienser

1 lakseside, ca. 1 kg

100 g feta

50 g smør

1 tsk. chiliflager

1 håndfuld kørvel

1 håndfuld basilikum

Salt og sort peber

 

Dressing:

1 håndfuld kørvel

1 lille bundt purløg

250 g creme fraiche 18%

1 spsk. sød sennep

Salt og sort peber

 

Ris:

1 + 1 tsk. smør

1 tsk. gurkemeje

4 dl parboiled ris

1 tsk. salt

6 dl vand

150 g grønne bønner

½ bdt. forårsløg

150 g rejer

150 g ærter

Bland feta med smør, chiliflager, hakket kørvel og basilikum og krydr med salt og peber. Smør blandingen på laksen og læg den i et ovnfast fad. Steg den i ovnen ved 190°C i 15-20 min.

Til dressing hakkes kørvel og purløg fint og blandes med creme fraiche og sennep. Smag til med salt og peber.

Til ris smeltes 1 tsk. smør i en gryde. Kom gurkemeje i og steg et minut, før risene tilsættes. Kom salt og vand i og lad risene simre under låg i 15 min.

Skær bønnerne i mindre stykker og skær forårsløg i skiver. Smelt resten af smørret i en pande og kom bønner og forårsløg i. Lad det stege ved middel varme og krydr med salt og peber. Efter 4-5 min. kommes rejer og ærter i og varmes igennem. Kom rejeblandingen i risene og bland det sammen.

 

Energi pr. person: 2720KJ/650Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 11,6 g.
Kulhydrat: 12,1 g.
Fedt: 10,3 g.

Lakseside med feta og krydderurter og gule forårsris med rejer

Bland feta med smør, chiliflager, hakket kørvel og basilikum og krydr med salt og peber. Smør blandingen på laksen og læg den i et ovnfast fad. Steg den i ovnen ved 190°C i 15-20 min.

Til dressing hakkes kørvel og purløg fint og blandes med creme fraiche og sennep. Smag til med salt og peber.

Til ris smeltes 1 tsk. smør i en gryde. Kom gurkemeje i og steg et minut, før risene tilsættes. Kom salt og vand i og lad risene simre under låg i 15 min.

Skær bønnerne i mindre stykker og skær forårsløg i skiver. Smelt resten af smørret i en pande og kom bønner og forårsløg i. Lad det stege ved middel varme og krydr med salt og peber. Efter 4-5 min. kommes rejer og ærter i og varmes igennem. Kom rejeblandingen i risene og bland det sammen.

 

Energi pr. person: 2720KJ/650Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 11,6 g.
Kulhydrat: 12,1 g.
Fedt: 10,3 g.

Show on App only: