Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Lakseside med feta og krydderurter og gule forårsris med rejer
Lakseside med feta og krydderurter og gule forårsris med rejer
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
100 g Puck® salatost i blok
1 lakseside
50 g smør
1 tsk tørret chiliflage
1 dl frisk kørvel
1 dl frisk basilikum
salt og sort peber
dressing:
1 dl frisk kørvel
1 bundt purløg
250 g creme fraiche 18%
1 spsk sød fransk sennep
salt og sort peber
ris:
2 g smør
1 tsk stødt gurkemeje
4 dl parboiled ris
1 tsk salt
6 dl vand
150 g grønne bønner
0.5 bundt forårsløg
150 g rejer
150 g ærter
Sådan gør du
1.
Bland feta med smør, chiliflager, hakket kørvel og basilikum og krydr med salt og peber.
2.
Smør blandingen på laksen og læg den i et ovnfast fad.
3.
Steg den i ovnen ved 190°C i 15-20 min.
4.
Til dressing hakkes kørvel og purløg fint og blandes med creme fraiche og sennep.
5.
Smag til med salt og peber.
6.
Til ris smeltes 1 tsk. smør i en gryde.
7.
Kom gurkemeje i og steg et minut, før risene tilsættes.
8.
Kom salt og vand i og lad risene simre under låg i 15 min.
9.
Skær bønnerne i mindre stykker og skær forårsløg i skiver.
10.
Smelt resten af smørret i en pande og kom bønner og forårsløg i.
11.
Lad det stege ved middel varme og krydr med salt og peber.
12.
Efter 4-5 min. kommes rejer og ærter i og varmes igennem.
13.
Kom rejeblandingen i risene og bland det sammen.
Fisk og skaldyr
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
17271 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
614 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
26.2 %
9.5 g
Kulhydrat:
28 %
10.1 g
Fedt:
45.8 %
7.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;