HjemOpskrifterLakseruller

Lakseruller

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 100 g drænet rejer
  • 250 g røget laks i skiver
  • 150 g flødeost naturel
  • 2 spsk hakket frisk dild eller purløg
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • revet skal af 1 citron (usprøjtet)
  • salt & friskkværnet peber

Sådan gør du

  • 1.
    Rør flødeost med hakket dild/purløg, citronsaft, revet citroncitron, kværnet peber og salt.

  • 2.
    Læg 2 stykker film på køkkenbordet.

  • 3.
    Kom skiver af røget laks på i en rektangel.

  • 4.
    Smør flødeostecremen ud på den røget laks.

  • 5.
    Fordel de drænede rejer på og rul laksen som en roulade.

  • 6.
    Rul den stramt sammen og lad den trække på køl.

  • 7.
    Kom den evt. i fryseren i 1 time.

  • 8.
    Inden servering skæres den i 2 cm skiver og anret med rucola og citronbåde.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3926 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
596 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.2 g
Protein: 32.6 %11.4 g
Kulhydrat: 6.6 %2.3 g
Fedt: 60.8 %9.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;