Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Økologi
Baby
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Grill opskrifter
Ferieaktiviteter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Lakseruller
Lakseruller
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
100 g drænet rejer
250 g røget laks i skiver
150 g flødeost naturel 25%
2 spsk hakket dild eller purløg
2 spsk friskpresset citronsaft
revet skal af 1 citron (usprøjtet)
salt & friskkværnet peber
SÅDAN GØR DU
1.
Rør flødeost med hakket dild/purløg, citronsaft, revet citroncitron, kværnet peber og salt.
2.
Læg 2 stykker film på køkkenbordet.
3.
Kom skiver af røget laks på i en rektangel.
4.
Smør flødeostecremen ud på den røget laks.
5.
Fordel de drænede rejer på og rul laksen som en roulade.
6.
Rul den stramt sammen og lad den trække på køl.
7.
Kom den evt. i fryseren i 1 time.
8.
Inden servering skæres den i 2 cm skiver og anret med rucola og citronbåde.
Fisk og skaldyr
Forret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3810 kj / 911 kcal
Næringsindhold pr. 100g
578 kj / 138 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.2 g
Protein:
35.1 %
11.9 g
Kulhydrat:
5.6 %
1.9 g
Fedt:
59.3 %
9.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;