Lakseruller

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Lakseruller
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

250 g røget laks i skiver
100 g drænet rejer
150 g neutral flødeost
2 spsk. hakket dild eller purløg
2 spsk. citronsaft
1 tsk. Revet skal af en usprøjtet citron
Kværnet peber og salt

Sådan gør du

Rør flødeost med hakket dild/purløg, citronsaft, revet citroncitron, kværnet peber og salt. Læg 2 stykker film på køkkenbordet. Kom skiver af røget laks på i en rektangel. Smør flødeostecremen ud på den røget laks. Fordel de drænede rejer på og rul laksen som en roulade. Rul den stramt sammen og lad den trække på køl. Kom den evt. i fryseren i 1 time.

Inden servering skæres den i 2 cm skiver og anret med rucola og citronbåde.

Energi pr. person: 1003 kJ / 239 kcal
Energifordeling pr. 100g
Protein: 35 %
Fedt: 59 %
Kulhydrat: 6 %