Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Halloween
julebag
Hjem
Opskrifter
Laks & spaghetti
Laks & spaghetti
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
600 g laksefilet
400 g tørret spaghetti
250 g markchampignoner i skiver
1 rødløg i både
1 dl grofthakket kruspersille
1 citronskal (usprøjtet)
50 g groft høvlet parmesanost
½ dl olivenolie
SÅDAN GØR DU
1.
Kog spaghettien efter anvisning på pakken.
2.
Steg laksen på panden i lidt olivenolie, drys med salt og peber, ca. 5 min på hver side.
3.
Steg markchampignon og rødløg i rigeligt olie.
4.
Vend spaghettien i svampene og persillen.
5.
Lige inden serveringen brækkes laksen i mindre stykker, som serveres til, sammen med parmesan og citronskal.
Fisk og skaldyr
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13461 kj / 3217 kcal
Næringsindhold pr. 100g
930 kj / 222 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
24.9 %
13.6 g
Kulhydrat:
38.5 %
21.1 g
Fedt:
36.6 %
9.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;