HjemOpskrifterLaks &  spaghetti

Laks &  spaghetti

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 600 g laksefileter
  • 400 g tørret spaghetti
  • 250 g markchampignoner i skiver
  • 1 rødløg i både
  • 1 dl grofthakket kruspersille
  • 1 citronskal (usprøjtet)
  • 50 g groft høvlet parmesanost
  • 0.5 dl olivenolie

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kog spaghettien efter anvisning på pakken.

  • 2.
    Steg laksen på panden i lidt olivenolie, drys med salt og peber, ca. 5 min på hver side.

  • 3.
    Steg markchampignon og rødløg i rigeligt olie.

  • 4.
    Vend spaghettien i svampene og persillen.

  • 5.
    Lige inden serveringen brækkes laksen i mindre stykker, som serveres til, sammen med parmesan og citronskal.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14240 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
983 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.4 g
Protein: 23.6 %13.6 g
Kulhydrat: 36.7 %21.3 g
Fedt: 39.7 %10.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;