Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Them Andelsmejeri
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Hjem
Opskrifter
Laks med rugbrødscrumble, lakserogn og koriander
Laks med rugbrødscrumble, lakserogn og koriander
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
200 g rugbrød uden skorpe (dagsgammelt)
600 g ferske laks
4 spsk smeltet smør
1 skalotteløg, fintsnittet
0.5 dl purløg
salt & sort peber
wasabimayo
3 tsk wasabi
1 dl mayonnaise
pynt:
30 g lakserogn
1 bæger frisk koriander
skal af 1 citron (usprøjtet)
rosa peberkorn, knust
1 limefrugt i både
Sådan gør du
1.
Kom laksestykket uden skind i en bradepande med bagepapir.
2.
Blend eller hak rugbrødet til det er findelt.
3.
Vend smeltet smør, skalotteløg, purløg, salt og kværnet peber i.
4.
Kom rugbrødscrumble på toppen af laksen i et ensartet lag.
5.
Kom laks med rugbrødscrumble i 200 grader varm ovn i ca. 15-20 min til fisken er gennembagt.
6.
Lav wasabimayonnaise ved at blande det sammen.
7.
Kom mayonnaisen i en sprøjtepose eller skål.
8.
Lad laksen afkøle lidt inden den skæres i 4 stykker.
9.
Anret på fad eller tallerken, laks med rugbrødscrumble, små toppe af wasabimayonnaise på rugbrødscrumble.
10.
Pynt med lakserogn, frisk koriander, revet skal af citron, knuste rosa peberkorn og limebåde.
Fisk og skaldyr
Forret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11493 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
936 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.7 g
Protein:
21.1 %
11.6 g
Kulhydrat:
16.7 %
9.2 g
Fedt:
62.2 %
15.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;