Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Laks med fyldte Portobellosvampe
Laks med fyldte Portobellosvampe
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 laksefileter
1 fed hvidløg
1 saften og skallen fra en limefrugt
1 stilk citrongræs
Ingredienser til svampene:
8 portobello svampe
24 cherrytomater
1 fed hvidløg
12 spsk flødeost naturel
friskpresset limesaft
Sådan gør du
1.
Rens svampene og skrab stilken ud.
2.
Fyld halvdelen af Philadelphiaen i bunden af svampene.
3.
Stilkene fra svampene steges af i lidt olie.
4.
Hvidløget og cherrytomaterne tilsættes og steges hurtigt af sammen med stilkene ca 20 sek.
5.
Til slut kommes lidt limesaft på.
6.
Drys med salt og peber.
7.
Fordel fyldet i svampene.
8.
Resten af Philadelphiaen kommes ovenpå.
9.
Svampene bages i ovnen på 180° i 9-12 minutter alt efter størrelse.
10.
Læg laksen i et smurt ildfast fad og drys med havsalt og peber.
11.
Riv limeskallen henover, og pres saften ud over laksen.
12.
Snit citrongræsset i 4 stykker, hak hvidløget fint.
13.
Dette lægges ovenpå laksen, og stanniolen ligges henover.
14.
Laksen bages i ovnen ved 180° i ca. 10 minutter.
15.
Laksen kan sagtens laves et par timer før, det bliver den bare bedre af.
16.
Opskriften er gengivet med tilladelse fra KRAFT/Philadelphia.
Fisk og skaldyr
Klima Kærlig opskrift
Forret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7094 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
490 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.0 g
Protein:
29.6 %
8.5 g
Kulhydrat:
7.9 %
2.3 g
Fedt:
62.5 %
8.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;