Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Økologi
Baby
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Kyllingeunderlår med ristet blomkål og gurkemejedressing
Kyllingeunderlår med ristet blomkål og gurkemejedressing
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
8 kyllingeunderlår
2 tsk hvidløgssalt
2¼ tsk sort peber
gurkemejedressing:
4 spsk olivenolie
3 spsk æbleeddike
2 spsk mørk sirup
1 tsk stødt gurkemeje
1 tsk karry
½ tsk salt
2¼ tsk sort peber
ristet blomkålssalat:
1 spsk olie
1 blomkål i mindre buketter
200 g kogt perlespelt
100 g finthakket grønkål
50 g lyse rosiner
SÅDAN GØR DU
1.
Kom kyllingeunderlår i et ovnfast fad.
2.
Krydr med hvidløgssalt og masser af friskkværnet peber.
3.
Steg dem i ovn ved 200 grader i 35 minutter.
4.
Giv dem 3-4 minutter grill til sidst.
5.
Varm en pande op så den er meget varm og kom neutral olie på.
6.
Rist blomkålsbuketterne ca. 5 minutter ved høj varme.
7.
De skal være let brune men stadig med ”bid”.
8.
Kom dem over på et serveringsfad.
9.
Rist grønkål ved høj varme i 2-3 minutter.
10.
Kom det over blomkålen.
11.
Fordel kogt perlespelt over grønkålen.
12.
Ryst alle ingredienser sammen til gurkemejedressingen.
13.
Vend den sammen med blomkål, grønkål og perlespelt.
14.
Drys med lyse rosiner og server lun til kyllingeunderlår.
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14221 kj / 3399 kcal
Næringsindhold pr. 100g
700 kj / 167 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.8 g
Protein:
27.7 %
11.4 g
Kulhydrat:
28.4 %
11.7 g
Fedt:
43.9 %
8.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;