Kyllingesuppe med tortellini og grønt

fork and spoon
Hovedret
clock
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 hele kyllingelår

Salt og peber

1 løg

1 stang bladselleri

1 gulerod

1 spsk. olivenolie

1½ l vand

125 g grønne bønner

250 g savoykål

250 g tortellini

1 håndfuld persille

1 håndfuld basilikum

50 g parmesan

Sådan gør du

Krydr kyllingen med salt og peber.
Skær løg, bladselleri og gulerod i små tern. Varm olien i en gryde og brun kyllingen grundigt på alle sider. Tilsæt løg, bladselleri og gulerod og steg det et par minutter. Kom vand i og sænk varmen. Lad suppen simre i en time. Tag kyllingen op af suppen og lad den køle af, så du kan pille kødet af. Del kødet i mindre stykker.
Smag suppen til med salt. Skær bønnerne i mindre stykker og snit savoykålen i strimler. Kom bønner, kål og tortellini i suppen. Server med friskhakket persille og basilikum og et drys revet parmesan.

Energi pr. person:
1564 kJ (373 kcal)

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,8 g
Kulhydrat: 5,4 g
Fedt: 2,2 g