HjemOpskrifterKyllingesuppe med tortellini og grønt

Kyllingesuppe med tortellini og grønt

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 hele kyllingelår
  • salt og sort peber
  • 1 løg
  • 1 stilk bladselleri
  • 1 gulerod
  • 1 spsk olivenolie
  • 1.5 liter vand
  • 125 g grønne bønner
  • 250 g savojkål
  • 250 g tortellinier
  • 1 dl kruspersille
  • 1 dl frisk basilikum
  • 50 g parmesanost

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Krydr kyllingen med salt og peber.

  • 2.
    Skær løg, bladselleri og gulerod i små tern.

  • 3.
    Varm olien i en gryde og brun kyllingen grundigt på alle sider.

  • 4.
    Tilsæt løg, bladselleri og gulerod og steg det et par minutter.

  • 5.
    Kom vand i og sænk varmen.

  • 6.
    Lad suppen simre i en time.

  • 7.
    Tag kyllingen op af suppen og lad den køle af, så du kan pille kødet af.

  • 8.
    Del kødet i mindre stykker.

  • 9.
    Smag suppen til med salt.

  • 10.
    Skær bønnerne i mindre stykker og snit savoykålen i strimler.

  • 11.
    Kom bønner, kål og tortellini i suppen.

  • 12.
    Server med friskhakket persille og basilikum og et drys revet parmesan.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5324 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
207 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 25.6 %3.1 g
Kulhydrat: 28 %3.4 g
Fedt: 46.4 %2.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;