Sådan gør du
Skær løg og æble i grove tern, og sauter begge dele i en gryde med smør i 2-3 min. Tilsæt karry, ingefær, chili og korianderfrø og sauter i yderligere 1 min., så det hele bliver ristet godt igennem.
Tilsæt bouillon og lad suppen koge igennem i 15 min. på lavt blus. Tilsæt kokosmælk og lade det koge i yderligere 5 min.
Kom herefter suppen i en blender, og blend den helt glat - hæld igennem en sigte og tilbage i gryden.
Smag suppen til med salt, peber, fintrevet citronskal, citronsaft og acaciehonning.
Skræl gulerødder og rens forårsløg, skær begge dele ud i små stykker
Kom grønsager og det plukkede kyllingekød op i suppen og lad det koge i et par min. så det hele lige blive varmet igennem.
Drys hakket mynte på toppen.
Server godt brød til.
Energi pr. person: 1292 kJ / 307,6 kcal
Energifordeling pr. 100 g:
Protein: 36,5%
Fedt: 44,4%
Kulhydrat: 19,1 %