Kyllingesuppe med grønt

fork and spoon
Forret
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 hele kyllingelår

1 spsk olivenolie

1½l vand

300 g kartofler

1 squash

1 lille potte basilikum

Salt og peber

50 g groftrevet parmesan 

Sådan gør du

Brun kyllingen i olie i en gryde. Hæld vandet over. Skræl imens kartoflerne, skær dem i tern og kom dem i suppen. Lad det simre i 30 min. Tag så kyllingen op af suppen og pil kødet af. Kasser skind og ben og kom kødet tilbage i gryden sammen med tern af squash. Kog videre i 5 min. Smag til med salt og peber og kom til sidst finthakket basilikum i suppen. Server med revet parmesan og evt. Et dryp olivenolie.

 

Energi pr. person: 1104KJ/264Kcal. 

 

Næringsindhold pr. 100 g.: 

Protein: 3,4 g.

Kulhydrat: 2,8 g.

 Fedt: 2 g.