HjemOpskrifterKyllingesuppe med grønt

Kyllingesuppe med grønt

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 hele kyllingelår
  • 1 spsk olivenolie
  • 1.5 liter vand
  • 300 g kartofler
  • 1 grøn squash
  • 1 bæger frisk basilikum
  • salt og sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Brun kyllingen i olie i en gryde.

  • 2.
    Hæld vandet over.

  • 3.
    Skræl imens kartoflerne, skær dem i tern og kom dem i suppen.

  • 4.
    Lad det simre i 30 min.

  • 5.
    Tag så kyllingen op af suppen og pil kødet af.

  • 6.
    Kasser skind og ben og kom kødet tilbage i gryden sammen med tern af squash.

  • 7.
    Kog videre i 5 min.

  • 8.
    Smag til med salt og peber og kom til sidst finthakket basilikum i suppen.

  • 9.
    Server med revet parmesan og evt.

  • 10.
    Et dryp olivenolie.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2907 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
144 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.4 g
Protein: 23.2 %2.0 g
Kulhydrat: 28.8 %2.4 g
Fedt: 48 %1.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;