HjemOpskrifterKyllingesuppe med grønt

Kyllingesuppe med grønt

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 hele kyllingelår
  • 1 spsk olivenolie
  • 1½ liter vand
  • 300 g kartofler
  • 1 grøn squash
  • 1 bæger friske basilikumblade
  • salt og sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Brun kyllingen i olie i en gryde.

  • 2.
    Hæld vandet over.

  • 3.
    Skræl imens kartoflerne, skær dem i tern og kom dem i suppen.

  • 4.
    Lad det simre i 30 min.

  • 5.
    Tag så kyllingen op af suppen og pil kødet af.

  • 6.
    Kasser skind og ben og kom kødet tilbage i gryden sammen med tern af squash.

  • 7.
    Kog videre i 5 min.

  • 8.
    Smag til med salt og peber og kom til sidst finthakket basilikum i suppen.

  • 9.
    Server med revet parmesan og evt.

  • 10.
    Et dryp olivenolie.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2786 kj / 666 kcal
Næringsindhold pr. 100g
138 kj / 33 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.2 g
Protein: 25.2 %2.1 g
Kulhydrat: 33.8 %2.8 g
Fedt: 41 %1.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;