HjemOpskrifterKyllingesalat med quinoa, avocado, mandler og cherrytomat

Kyllingesalat med quinoa, avocado, mandler og cherrytomat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 300 g stegt kyllingekød
  • 400 g kogt quinoa
  • 3 spsk friskpresset citronsaft
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk sort peber
  • 2 avocadoer i tern
  • 200 g cherrytomater
  • 50 g feldsalat
pynt:
  • 75 g mandler ristet, saltet og hakket
  • 25 g ristet sesamfrø

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær avocado i tern og cherrytomater i halve.

  • 2.
    Vend kogt drænet quinoa med citronsaft, olivenolie, salt og peber.

  • 3.
    Vend de øvrige ingredienser i.

  • 4.
    Til anretning pynt med hakkede mandler og sesamfrø.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9596 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
689 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 4.3 g
Protein: 18.8 %7.6 g
Kulhydrat: 18.4 %7.5 g
Fedt: 62.8 %11.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;