Kyllingesalat med quinoa, avocado, mandler og cherrytomat

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
kyllingesalat_med_quinoa_avocado_mandler_og_cherrytomat
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

300 g kogt hønsekød i mindre stykker

400 g quinoa, kogt

3 spsk. citronsaft

0,5 dl olivenolie

1 tsk. salt

1 tsk. peber, sort

2 mellem avocado i tern

200 g cherrytomat, rød

50 g salatmix

 

Pynt:

75 g mandler ristede & saltede, hakket

25 g sesamfrø, ristet

Sådan gør du

Skær avocado i tern og cherrytomater i halve.

Vend kogt drænet quinoa med citronsaft, olivenolie, salt og peber.

Vend de øvrige ingredienser i.

Til anretning pynt med hakkede mandler og sesamfrø.

 

 

 

 

Energi pr. person: 2630 Kj/  626 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,5 g.
Kulhydrat: 8,1 g.

Fedt: 12,0 g.