HjemOpskrifterKyllingesalat med grillet aubergine, feta og soltørrede tomater

Kyllingesalat med grillet aubergine, feta og soltørrede tomater

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • solsikkeolie
  • 320 g kyllingeinderfileter (halveret)
  • 0.5 tsk stødt spidskommen
  • 0.5 tsk stødt chili
Quinoa salat:
  • 4 dl kogt lys quinoa
  • 1 aubergine i tern
  • salt & friskkværnet peber
  • 50 g soltørrede tomater i mindre stykker
  • 3 spsk olivenolie
  • 100 g Arla Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern
  • 2 dl hakket kruspersille
  • 1 revet citronskal (usprøjtet)
Dressing:
  • 1 saften fra en citron (usprøjtet)
  • 4.5 spsk olivenolie
  • salt & friskkværnet peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Salt auberginetern i 10 min. skyl og dup dem tørre.

  • 2.
    Grill aubergine på grillpande.

  • 3.
    Krydr med salt, peber og olivenolie.

  • 4.
    Rist kyllingefileter på en varm pande i solsikkeolie med spidskommen og chili i ca. 6-8 min.

  • 5.
    Bland aubergine med quinoa, soltørrede tomater, apetina, hakket persille og citronskal.

  • 6.
    Kom de lune stykker kyllingeinderfilet i salaten.

  • 7.
    Vend citronsaft, olivenolie i salaten og server lun eller kold. Tip: Kan også bruges i wraps.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11460 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
845 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.9 g
Protein: 21.2 %10.5 g
Kulhydrat: 29.9 %14.9 g
Fedt: 48.9 %11.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;