Kyllingesalat med grillet aubergine, feta og soltørrede tomater

fork and spoon
Salater
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

320 g kyllingeinder-
filet, halveret

Solsikkeolie til stegning

1 tsk. spidskommen

1/2-1 tsk. tørret chili
 

Quinoa salat:

4 dl kogt lys quinoa

1 aubergine i tern

Salt/kværnet peber

50 g soltørrede tomater 
i mindre stykker

3 spsk. olivenolie

100 g apetina i tern

2 dl hakket persille

Skal af 1 usprøjtet citron
 

Dressing:

Saft af 1 usprøjtet citron

4-5 spsk. olivenolie

Salt/kværnet peber

Sådan gør du

Salt auberginetern i 10 min. skyl og dup dem tørre. Grill aubergine på grillpande. Krydr med salt, peber og olivenolie.
Rist kyllingefileter på en varm pande i solsikkeolie med spidskommen og chili i ca. 6-8 min.
Bland aubergine med quinoa, soltørrede tomater, apetina, hakket persille og citronskal.
Kom de lune stykker kyllingeinderfilet i salaten.
Vend citronsaft, olivenolie i salaten og server lun eller kold.

Tip: Kan også bruges i wraps.