Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Kyllingesalat med grillet aubergine, feta og soltørrede tomater
Kyllingesalat med grillet aubergine, feta og soltørrede tomater
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
solsikkeolie
320 g kyllingeinderfileter (halveret)
0.5 tsk stødt spidskommen
0.5 tsk stødt chili
Quinoa salat:
4 dl kogt lys quinoa
1 aubergine i tern
salt & friskkværnet peber
50 g soltørrede tomater i mindre stykker
3 spsk olivenolie
100 g Arla Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern
2 dl hakket kruspersille
1 revet citronskal (usprøjtet)
Dressing:
1 saften fra en citron (usprøjtet)
4.5 spsk olivenolie
salt & friskkværnet peber
SÅDAN GØR DU
1.
Salt auberginetern i 10 min. skyl og dup dem tørre.
2.
Grill aubergine på grillpande.
3.
Krydr med salt, peber og olivenolie.
4.
Rist kyllingefileter på en varm pande i solsikkeolie med spidskommen og chili i ca. 6-8 min.
5.
Bland aubergine med quinoa, soltørrede tomater, apetina, hakket persille og citronskal.
6.
Kom de lune stykker kyllingeinderfilet i salaten.
7.
Vend citronsaft, olivenolie i salaten og server lun eller kold. Tip: Kan også bruges i wraps.
Salater
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11460 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
845 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.9 g
Protein:
21.2 %
10.5 g
Kulhydrat:
29.9 %
14.9 g
Fedt:
48.9 %
11.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;