4 personer
320 g kyllingeinder- filet, halveret
Solsikkeolie til stegning
1 tsk. spidskommen
1/2-1 tsk. tørret chili
Quinoa salat:
4 dl kogt lys quinoa
1 aubergine i tern
Salt/kværnet peber
50 g soltørrede tomater i mindre stykker
3 spsk. olivenolie
100 g apetina i tern
2 dl hakket persille
Skal af 1 usprøjtet citron
Dressing:
Saft af 1 usprøjtet citron
4-5 spsk. olivenolie
Salt/kværnet peber
Salt auberginetern i 10 min. skyl og dup dem tørre. Grill aubergine på grillpande. Krydr med salt, peber og olivenolie.
Rist kyllingefileter på en varm pande i solsikkeolie med spidskommen og chili i ca. 6-8 min.
Bland aubergine med quinoa, soltørrede tomater, apetina, hakket persille og citronskal.
Kom de lune stykker kyllingeinderfilet i salaten.
Vend citronsaft, olivenolie i salaten og server lun eller kold.
Tip: Kan også bruges i wraps.